• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Gangyy_

Josef Vejs
-+-

Zdravím všechny hráče, hráčky nebo zvířata. Dneska jsem se rozhodl napsat tento příspěvek o mně. Vím, že toto téma někoho nebude zajímat, tak proto vás prosím ignorujte toto téma a nepiště sem nějaký kraviny.

Jak jsem se dostal na CraftManii?

No, pátral jsem po nějakých serverech a tím jsem se dostal na CM jako skoro všichni. Nikdy jsem, ale netušil, že CM bude muj nehranější server a, že minecraft budu hrát až do teď. Potkal jsem hodně lidí, kteří mě pobavili ale i třeba zklamali :(

Co jsem tu celou dobu dělal na CraftManii?

Když jsem zde začínal hrát, tak jsem se choval jako pořádný kid :D Seznamky, Rodiny, Miss prostě jen Creative.. Ze sekund se staly dny z dnů měsíce a z měsíců, roky.. Už je to nějakej pátek, co tu na webu jsem ''slavil'' první přihlašení na web.. Což bylo dne 28. srpna 2015. No zpět k věci, Po té co jsem přestal být takový ten správny kid, jsem začal dělat ''Team'' na Creativu. Popravdě, chtěl jsem dělat takové eventy atd.. Mezi ně jasně patřila i Soutěž skinu :D No a jak mě i toto přešlo tak jsem se naplno začal věnovat stavění.

Jak jsem se dostal do AT?

Nu, asi první co jsem jako ''epického'' postavil bylo moje divadlo. Díky Lajfovi, tímto tě zdravím @Lajfiik :D No díky lajfovi se to dostalo mezi AT. Pokud si Lajf nevymýšlel tak říkalo hodně lidí z AT, že moc hezky stavím. To byla moje asi první motyvace k tomu, být na CM builder. V tu dobu jsem už znal jednoho ''hráče xd'' @Zubek. Vlastně díky němu.. Díky němu jsem teď v AT a za to jsem mu moc vděčný <3 A jak mě řekl Zub, že by mě mohl dostat do AT na pozici Buildera, ''hned'' jsme začali stavět! Zubek už měl rozestavěné metro na Murde.. No to tu nebudu říkat :D si počkejte až murder vyjde. No prostě po tom, co jsme postavili 3 mapy nám wačice dala práva tu na webu a na disu. Bouhžel nemám práva na serveru. Ale tak co no. Branit ve stavění mě to nebude <3

A co je teďka v přítomnosti?

Jak je to teďka? No, zubek se asi na trvalo přisál ke creativu a já? Já jen tak někdy skočím na Build server a něco postavím. Není hold moc času.. Musím něco postavit! :D Tak snad co nejdřív.

Závěr

No. Aspoň už víte, že každej má nějakou tu šanci se někam dostat! Doufám, že aspoň někdo si toto přečetl <3 Vím, že to není nic zajímavého, ale měl jsem potřebu to napsat a bejt jako vždy zajímavej! :D Tímto chci ještě moc poděkovat Zubovi a spoustu lidem, kteří mě podporovali/Pomáhali. Díky <3

Nikdy se nevzdávej svého snu! Jen proto, že jeho dosažení vyžaduje čas..

-+-

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.