• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Háj lidi !
Taky vás štvou ty "lamy" na skyblocku ? Takoví ti týpci co přijdou a prej "čč jak se to hraje a kde jsi koupil tohle a tamto ? A jak si udělam is ?" atd.

Tenhle návd je přímo pro ně !

Asi začneme tím co SkyBlock vlastně je ! Skyblock je něco mezi SkyWars (levitující ostrovy) a creativem (neomezené stavění) akorát se hraje v survivalu .

Svůj tak zvaný IS si můžete udělat příkazem - /is . Pro více informací a pomoc s ISem stačí příkaz /is help
Jsou tu i challenges ! Pro zobrazení challeanges napište - /challenges .

Nyní něc o pracích , pomocí kterých si vyděláváte money . Práci si můžete vybrat /jobs browse a až si vyberete svou práci tak se do práce přihlásíte pomocí příkazu /jobs join nazev_prace
UPOZORNĚNÍ : každý hráč se smí připojit pouze do tří prací .
Za vydělané penííze si můžete nakupovat v shopu .

A nazávěr mi nezbývá říct nic jiného než , tak se bavte !

Poprosil bych ostatní hráče kteří na skyblocku hrajou delší dobu aby mě doplnily , děkuji za pochpení .
PS:psal jsem to narychlo , omlouvám se hodně mi tam toho chybí , ale takovej návod jsem psal poprvé .

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Zdá se mi, že jsi akorát pochytil, že je tam shop, jobs a challenge a příkaz /is

Nemluvě o tom, že bych tě nejradši propleskal za definici SkyBlocku jako takového.
SkyBlock je nejznámější survival mapa.
A na konec bych se jen rád zmínil, že tu Radiko pracuje na jeho meganávodu pro skyblockaře

Radikův návod

Radiko

ExHelperis
Úprimne toto všetko môj návod obsahuje ;) ale keď tak to čo si písal použijem (ak dovolíš) lebo idem tam niečo nové dávať :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.