• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Dobrý den, dnes v 18:17 13.4.2017 jsem opět zahlasoval, abych si vyzvedl jednu z vylosovaných věcí z hlasování, bohužel tento problém se nestal po prvé, a dost mě tato věc štve, že já vám zahlasuji pro odměnu, ale tu odměnu nedostanu a vám se ještě přičte hlas na CzechCraftu za lepší postup v bodování serveru. Byl bych rádm aby se tento problém již vyřešit, a dále abych dostal odměnu za hlasování, která mě náleží. Děkuji a úctou VrahBoží

odkaz na fotku o hlasování: http://leteckaposta.cz/454789859

P.S > Velikost obrázku nechce vaše stránka vzít, takže to máte takto přes tento odkaz.

Majkyyy

Šéfis
Zkus hlasovat každou lichou hodinu. mně to pomohlo, jelikož jsem zjistil že se to dost buguje a většinou nedostaneš odměnu když hlasuješ okolo toho "restartu" který je každou sudou hodinu. :emoji_blush:

To je hezký že se to buguje, ale právě tento bug by se měl opravit a také bych správně i měl dostat náhradu, něboť vy jste hlas dostali, vám se započítal ale já doposud nic nedostal. Tímto se spíše cítím okraden ;)

Jak říkám, tento bug by se měl opravit, a není zde ani žádné pravidlo, že musím hlasovat jen v lichou hodinu a dále pokud nedostanu to co je zde uvedený tak se zde porušují i další věci... S úctou VrahBozi

Sudden_n

Aktivní člen
Jak říkám, tento bug by se měl opravit, a není zde ani žádné pravidlo, že musím hlasovat jen v lichou hodinu a dále pokud nedostanu to co je zde uvedený tak se zde porušují i další věci... S úctou VrahBozi
Co konkrétne ?

_yyySepii

Antichr†st
Většina bugů s hlasováním je zaviněna přímo CzechCraftem, nikoliv námi, jako serverem.

To sice není, ale pokud chceš dostávat přímou odměnu, tak logicky budeš muset daný rytmus dodržet. Pokud ho nehodláš dodržovat, tak si pak nestěžuj, že se ti nedostaví odměna, kterou jsi chtěl..když ti i admini radí na to, jak mít stoprocentní možnost k následnému získání.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.