• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ImOl4f_

Andrewkoxd
Zdravím :>
Jak jste si mohli povšimnout nejlepší (je to váš názor) Admini/Helpeři odchází :<
Proto bych chtěl všem mým oblíbencům kteří odešli/dostali vyhazov popřál užívání v realném životě :p :>
Takže těm co přeju užívání :p >:c
Můj oblíbenec. @Zakosaurus
Můj druhý oblíbenec :p. @ShadyCZ
Třetííí ... <.< . MrsWakeSvK (kappa)
Ostatní : @Keyio , @BobmanCZ -> Vím už je dlouho hráč -> Ale když byl Hl. Admin tak byl v pohodě ;) :D Ale teď mu nějak ujíždí jazyk :x :> .
Fén :x :*

MARIMR008

ExAdmin
Odchádzajú v posledenj dobe veľmi dobrý členovia AT...ale čo mi narobíme je to ich rozhodnutie..:) Zaky,Shady,Keyio,Skate a veľa ďalších urobili pre server veľa,síce odišli ale oni tu vždy budú :D Na nich sa nedá zabudnúť.

Radiko

ExHelperis
Tak kedže aby som nepokazil tvoj nadpis ,že Helpery ochádzajú tak pojem aj já preč (kappa)

lyfe

anarchic
Je to smutný , máš pravdu no :/ za chvíli nebude ani @Dykol nebo @PVNST jak to tak vypadá :c (ovšem nechci nic přivolávat ! :D tyhle 2 mám moc rád <3 )

Kopsiq

Builder
Každy tu píše že má rad toho a toho.. a pritom na nich nadávate..
Ale aby som neodbočíl od témy je smutné že odišiel bobík aj šady aj MrZakous..

Flafy_

Hladový Builder
Tohle nezměníš..

Každý se jednou mění a někoho kostičky prostě přestanou bavit.

Je to jen jeho rozhodnutí a nikdo mu nemůže nutit aby tu zůstal. :)

Každý jednou odejde.. Někdo starý odchází, někdo nový přichází. Tak to je i v realitě, bohužel.

P

PVNST

Návštěvník
Neboj, já hned jen tak neodejdu, udělám teďka pár zkoušek a zatím nemám v plánu se vzdálit od kostiček a fajn komunity zde ;) :3 Jinak díky za zmínění ;)

_AnNie

Dark Queen of the Sith
Bohužel.. nic tě nezabaví věčně a časem to zkrátka omrzí.
Nebo se pro tebe změní priority..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.