• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Myslím že si zaslouží ocenění prezidenta Zemana, a taky nějákou tu nobelovou cenu mno :D

Puntys

Veteran | President
Notchi možná dělá blbosti ale stojí si za svým názorem, ikdyž se vám to nelibí.
Promin ale nevím přesně o jakém názoru tu mluvíš. Jediné co od něj jde slyšet je že ,,žijeme virtuálním světem". Důvod tohoto názoru? Protože na něj byl zavolán staff z plug.dj když po třetí obcházel ban :emoji_wink: Je sice pěkné že si stojí za svým názorem ale nevidím v tom nic ulehčujícího. Nacisti si také stojí za svým názorem...
(Promin jestli si ho tím nechtěla hájit ale dost to tak zní)

Ale kdyby si tohle dovolil nějákej admin, tak ho tu hned sprdnete že je blbec, co ? Je jasný, že Wake je majitel serveru ale pokud ten ban byl bezdůvodně, tak mi to příjde opravdu hnusné.
Co že si najednou tak změnila názor? :D

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Promin ale nevím přesně o jakém názoru tu mluvíš. Jediné co od něj jde slyšet je že ,,žijeme virtuálním světem". Důvod tohoto názoru? Protože na něj byl zavolán staff z plug.dj když po třetí obcházel ban :emoji_wink: Je sice pěkné že si stojí za svým názorem ale nevidím v tom nic ulehčujícího. Nacisti si také stojí za svým názorem...
(Promin jestli si ho tím nechtěla hájit ale dost to tak zní)

Co že si najednou tak změnila názor? :emoji_smiley:
Nejdříve jsem to bral s humorem. Pak jsem se nad tím zamýšlel a změnil jsem názor.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.