Gratuluji Wejkovi
Ale kdyby si tohle dovolil nějákej admin, tak ho tu hned sprdnete že je blbec, co ? Je jasný, že Wake je majitel serveru ale pokud ten ban byl bezdůvodně, tak mi to příjde opravdu hnusné.No jo no..:emoji_smiley: Wake je nejlepší :emoji_slight_smile:
Notchi je idiot největšího kalibru, takže bych se do toho nemontovalAle kdyby si tohle dovolil nějákej admin, tak ho tu hned sprdnete že je blbec, co ? Je jasný, že Wake je majitel serveru ale pokud ten ban byl bezdůvodně, tak mi to příjde opravdu hnusné.
Špatně se to nahrálo...Ano, vidím toho hodně. https://ctrlv.cz/eo3n :joy:
Promin ale nevím přesně o jakém názoru tu mluvíš. Jediné co od něj jde slyšet je že ,,žijeme virtuálním světem". Důvod tohoto názoru? Protože na něj byl zavolán staff z plug.dj když po třetí obcházel ban :emoji_wink: Je sice pěkné že si stojí za svým názorem ale nevidím v tom nic ulehčujícího. Nacisti si také stojí za svým názorem...Notchi možná dělá blbosti ale stojí si za svým názorem, ikdyž se vám to nelibí.
Co že si najednou tak změnila názor?Ale kdyby si tohle dovolil nějákej admin, tak ho tu hned sprdnete že je blbec, co ? Je jasný, že Wake je majitel serveru ale pokud ten ban byl bezdůvodně, tak mi to příjde opravdu hnusné.
Nejdříve jsem to bral s humorem. Pak jsem se nad tím zamýšlel a změnil jsem názor.Promin ale nevím přesně o jakém názoru tu mluvíš. Jediné co od něj jde slyšet je že ,,žijeme virtuálním světem". Důvod tohoto názoru? Protože na něj byl zavolán staff z plug.dj když po třetí obcházel ban :emoji_wink: Je sice pěkné že si stojí za svým názorem ale nevidím v tom nic ulehčujícího. Nacisti si také stojí za svým názorem...
(Promin jestli si ho tím nechtěla hájit ale dost to tak zní)
Co že si najednou tak změnila názor? :emoji_smiley: