jessica717
Člen
Ahoj. Dneska když jsem se přihlásila na Creative 2, na můj pozemek s mini FNaF "lunaparkem" a tam se stalo několik změn. První změna byla ta že mi zmizely některé armor standy. Respektivě Dvakrát Chica, třikrát Freddy a jednou strašidelnější verze Mangle a Foxy. Dále jsem měla v obchodech (každý animatronik má svůj obchod nebo atrakci), tak u Chici a Freddyho jsem měla místo pressure platů (jako desky stolů) tak jsem měla red stained claye a to bylo i na lampách které mi to tam osvěcovali. "Lunapark" se ještě pořád staví a teď jsem nebyla dva týdny online, jelikož jsem byla na letním táboře a předtím jsem bylo doma jenom 3 dny takže jsem jenom postavila obchod roztomilejší verze Mangle. Vím že jsem nic z toho neničila a ani nedávala ty claye. Taky vím že jsem NIKOMU, upozorňuju NIKOMU nedávala POVOLENÍ a NIKOMU jsem neřekla mé HESLO. Teď už je to sice opravené ale stejně. Musel se mi někdo checknout na účet a takhle to tam "zničit". Je zvláštní že na ostatních pozemcích jsem to neměla, pouze na tomto. Proto varuji! Snažte se být co nejvíce aktivní jinak se vám to může taky stát! A může to být mnohem horší. U mě nejhorší to že nejsem skoro celý prázdniny doma. Jenom mezitím co jsem přijela od babičky z Mostu a jela na tábor, teď budu ani né týden doma protože jedu k babičce do Znojma. A potom budu doma jenom tak 1 až 3 dny a jedu zase k babičce do Mostu, potom se vrátím maximálně 4 dny do začátku školy a to se budu připravovat a budou se nakupovat některé nové věci. Proto mám o prázdninách tak málo času ale co nadělám. Doufám že u této slohovky nikdo neusnul a ahoj. A prosím opravdu se snažte být co nejvíc aktivní nechci aby se vám to taky stalo. Děkuji za pozornost a už vážně se loučím.