• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

dragous1223

Nový člen
Zdravím, po dlouhé době jsem si řekl že bych si zahrál MC, ale když jsem se připojit tak jsem zjistil že nemám své VIP, jedná se o OVIP.
Toto VIP jsem si koupil už před lety na jiný nick (tenkrát jsem ještě neměl origo MC), ale poté co jsem si koupil origo MC jsem požádal o převedení. Převedení VIP na můj nový účet proběhlo v pořádku, měl jsem ho na novém účtu, ale v této době už VIP nemám.
Kupoval jsem si OVIP ,,navždy,, ,tenkrát tuším že bylo za 250 Kč, je to už dlouho, ale mělo být ,,navždy,, tudíž nevím proč ho nemám. Doufám že to je jen nějaké nedorozumění a VIP mi bude vráceno, rád bych totiž opět začal hrát na Vašem serveru.

Zde jsem našel Fórum o zmiňovaném převodu VIP: https://craftmania.cz/tema/zadost-o-prevod-dragous1223.29846/

Děkuji, za vyřízení dragous.

Krosta8

Prostě Keighto
Ahoj,
byl přechod na jiný systém práv a všichni o VIP přišli. Samozřejmě ti jej nahodím zpět, ale díval jsem se na server a nick dragous1223 k nám na server nikdy nepřišel po 1.7.2018 a nick dragous se k nám připojil pouze jako warez. Na který účet tedy mám toho VIP nahodit?

EDIT:// Už jsem to dohledal. Nahodil jsem to přímo na to UUID, takže až se připojíš za účet dragous jako originálka, tak budeš mít OVIP na survivalu :)

dragous1223

Nový člen
Děkuji za rychlé jednání,
můj nick na origo MC je dragous1223, nick dragous jsem používal na warez verzi než jsem si koupil origo. VIP bych chtěl na nick dragous1223.
UUID: aedd7b4d-993f-4e8e-8d01-a5264c7de694

Krosta8

Prostě Keighto
Tak to se omlouvám. Z nějakého důvodu se mi to předtím neukázalo a shodou okolností nick dragous byl také origo. Už je to správně :)