• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Internetak

Aktivní člen
Čau, nemůžu se poslední dobou připojit na teggit. Samodřejmě mám vše aktualizované 3GB ram atd. Ale, koupil jsem si originální Minecraft a přihlásil se. Nešlo to. Tak jsem zapl warez a u toho mi to píše: "Not authenticated with Minecraft.net", ale když jsem přes warez, tak proč to chce přihlášení přes Minecraft.net :emoji_smiley: Tak nevím co s tím, jestli jsem to zkazil tím, že jsem se přihlásil přes origo nebo nevím :emoji_smiley: Dík za rady.

PS: Ano zkoušel jsem restartovat 2x teggit.

PS: Při přihlašování s originálním Minecraftem mi to píše toto: "Failed to login: The authentication are currently down for maintenance."

Misery96

Dark Lord of the Sith
Ahoj,
to už teď ani nějak neřeš :D dneš o půlnoci se bude rušit autologin tak (tedy pokud jsem to pochopil správně) by ti to mělo fungovat bez problému

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
U toho drzhýho PS to je tím že mojangu crashnul session na přihlašování ale už to asi jedde :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.