• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Nellísek

Aktivní člen
Ahoj Medvide007_CZ.

Včera, 27.4. 2016 jsem tě viděla na skyblocku, kde TY jsi vymyslel hádanku na jednoho hráče (nevhodná).
Sice je tohle na prisonu, ale asi ani tam tě nemají rádi, nejspíše tě viděli, jak právě na skyblocku na někoho
dáváš nevhodnou a urážlivou hádanku.
Potom se tedy nediv, že tě nemají rádi.

S pozdravem Nellísek ;)

Nellísek

Aktivní člen
A ono se snad má oplácet? To tě rodiče snad neučili, že se oplácet nemá a má se to vyřešit normálně "lidsky"?

Jo počkat, ty to vyřešit "lidsky" nemůžeš, ty jseš vlastně medvídě -.- :D

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
A ono se snad má oplácet? To tě rodiče snad neučili, že se oplácet nemá a má se to vyřešit normálně "lidsky"?

Jo počkat, ty to vyřešit "lidsky" nemůžeš, ty jseš vlastně medvídě -_- :D
Moc vtipne...
Ale dotycny hrac me uz nekolikrat urazil, a ja ho varoval...
Ale jemu to bylo jedno... A ten den uz me nastval tak, ze jsem tu hadanku proste udelal...
Chtel jsem to s nim resit normalne, nechtel.... FAJN! Vymstilo se mu to...

Nellísek

Aktivní člen
Nech toho lukáši, nevim proc mi davas ty disliky a facepalmy, jelikoz to je pravda ...
A navíc tvemu prispevku vubec nerozumim ?

Když ty řekneš něco bez důkazů, tak to může být pravda i nemusí.. Tak klidně můžu říct, že jsi blbá a může to být pravda i nemusí, protože nemám k tomu důkazy.

_Shanny_

ExPeprMintKa
Zdravím,
jelikož to napsal Kubatis a ostatní hráči jen ,,opisovali", co napsal, tak je potrestán pouze on. ;)
Díky za nahlášení.
//Lock

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.