• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

RealPeky

Hl.Hrac
Ahoj hráči a AT, chcel by som sa vyjadriť k môjmu správaniu. Možno ste si už niektorý všimli, že poslednú dobu sa chovám ako uplny dement. Týmto by som sa chcel ospravedlniť každému ktorému som ublížil, tak poďme k veci.

@Meiys - Bol som s tebou v teamu pri giga turnaji, vyhrali sme, porazili sme FireFighterov team. Po porážke FF teamu som sa vysmieval FireFighterovy, ale nemyslel som to vážne, myslel som to len zo srandy. a FireFighter to aj tak bral (dúfam). Potom si mi napísala, prečo som sa mu smial, odpovedal som ti, že,, čo?,, A potom sme sa začali hádať. (Nebudem tu písať detaily hádky) Týmto sa chcem ospravedlniť aj tebe, že som tým vysmievaním začal hádku a tým pokazil aj naše dobré vychádzanie spolu. Bol by som rád, keby si prijala moje ospravedlnenie, chcem sa zlepšiť, ale nejako začať musím.

@BobmanCZ - asi pred týždňom som sa ti už ospravedlňoval na Skypu, ale ospravedlním sa ti ešte raz a verejne. Opäť som sa správal ako idi**, spamoval som hromadné friends, písal som tam hovadiny atď .. chcem hlavne, aby si vedel, že sa ti nechcem ospravedlniť len preto, že si admin, ale preto, aby som u teba nebol za blbca a aby sme sa mohli v pokoji pozdraviť a niekedy si trebárs aj zahrať. Týmto sa ti verejne ešte raz ospravedlňujem a dúfam, že moje ospravedlnenie taktiež prijmeš.

@MARIMR008 - prepáč, že som sa k tebe správal hnusne, nadával som ti, proste jednoducho som sa správal ako idiot. Neviem, čo to so mnou v tých dňoch bolo, ale ľutujem toho a preto sa ti teraz chcem ospravedlniť a začať od znova. Dúfam, že moje ospravedlnenie prijmeš a budeme spolu vychádzať v dobrom. Ešte raz prepáč.

@RitchyCZECH (_BeToky) - neviem, čo sa medzi nami stalo. Boli sme dobrí kamoši, často sme volali, hrali spolu, proste sme spolu dobre vychádzali. Neviem, čo sa stalo, každý z nás sa začal správať inak a začali sme na seba hádzať špinu. Prvý si začal ty, tým statusom na webe. A potom išli hádky za sebou .. začali sme sa baviť s nemenovanou dievkou .. kvôli nej bolo asi najviac hádok .. ľutujem toho. Viem, že to asi nebude rovnaké ako predtým, ale aj tak by som s tebou chcel byť kamarát a normálne sa s tebou baviť. Pre mňa je dôležitejší kamarát než nejaká baba. Ospravedlňujem sa ti Toky, ale čakal by som ospravedlnenie aj od teba.

@iTzMadara_Uchiha - s tebou som sa nikdy extra moc nebavil, ale aj tak si myslím, že si zaslúžiš moje ospravedlnenie. U nás to začalo,, roznášaním osobných informacií,,. Dostal si kvôli mne ban. Ale neviem, či je vhodné, písať, že som stuncraw, keď nie som. Myslieť si to môžeš, ale nie som. Neviem ani ako, ale potom sme sa dostali k reálnym menám a priezviskom a tým začal asi hlavný problém. Každý, kto to pozná, vie, že je to nepríjemné. Keďže som sa správal ako dement, tak som ti to začal oplácať a tým to rozvíjal ďalej .. týmto textom prosím Príjmi moje ospravedlnenie, baviť sa nemusíme, stačí, keď prijmeš moje ospravedlnenie, aby som niekde mohol začať k lepšiemu začiatku.
Sorry za gramatické chyby. :emoji_smiley: (Áno kopírujem Repliho)
-Murexin

MARIMR008

ExAdmin
Každý robí chyby, preto má aj ceruzka gumu. :)
Je dobré si uvedomiť svoju chybu...je to prvý krok k lepším časom.V tom mi môžeš veriť.

_BeToky

Aktivní člen
Vidno , že si to napísal fakt dobre , dal si si na tom záležať. Pravdupovediac neviem čo sa to medzi nami stalo , deň čo deň sme hrali neustále volali. Jeden deň som urobil hroznú hlúposť (za ktorú sa ti ospravedlňujem) a začali sme sa hádať every Day. Chcem sa ti tiež ospravedlniť za všetky blbosti čo som urobil. Dúfam že dnes pôjdeš na skype a zahráme :emoji_kissing_heart::emoji_flushed:

Meiys

Aktivní člen
Ok. U mě dobrý.

A pokud se budeš řídit pravidlem "nedělej ostatním to co nechceš aby oni dělali tobě" věřím, že to půjde. :emoji_wink:

RealPeky

Hl.Hrac
Vidno , že si to napísal fakt dobre , dal si si na tom záležať. Pravdupovediac neviem čo sa to medzi nami stalo , deň čo deň sme hrali neustále volali. Jeden deň som urobil hroznú hlúposť (za ktorú sa ti ospravedlňujem) a začali sme sa hádať every Day. Chcem sa ti tiež ospravedlniť za všetky blbosti čo som urobil. Dúfam že dnes pôjdeš na skype a zahráme :emoji_kissing_heart::emoji_flushed:
Určite zahráme, ale neviem kedy nemám slúchatka. :D

EliteLoki

Velmi známý člen
Peky já neviem ale ty si mi raz za Pekyss_ napísal že či nenapíšem Lucypisovy že čo si mu spravil a že prečo sa s tebou nebavil napísal si v tej správe že to si ty stuncraw já naozaj naozaj neklamem možno si to nepamätáš ale písal si to kvôli tomu aj začali tie mená ešte ako keď sme hrávali za starých čias keď sme hrali já, ty, Monto,Lucypis,Diana si nám povedal svoje meno já som ti ptm aj napísal že či si stuncraw ale pozor ty si povedal že to si nám len tak trepol tým sa potvrdilo že si to ty stuncraw preto že ty si nám to raz povedal na skype a ešte keby že to je fake tak nemám 2 krát ban a raz mute.Já sa nechcem hádať ale tak to naozaj bolo

Voojta

Peky já neviem ale ty si mi raz za Pekyss_ napísal že či nenapíšem Lucypisovy že čo si mu spravil a že prečo sa s tebou nebavil napísal si v tej správe že to si ty stuncraw já naozaj naozaj neklamem možno si to nepamätáš ale písal si to kvôli tomu aj začali tie mená ešte ako keď sme hrávali za starých čias keď sme hrali já, ty, Monto,Lucypis,Diana si nám povedal svoje meno já som ti ptm aj napísal že či si stuncraw ale pozor ty si povedal že to si nám len tak trepol tým sa potvrdilo že si to ty stuncraw preto že ty si nám to raz povedal na skype a ešte keby že to je fake tak nemám 2 krát ban a raz mute.Já sa nechcem hádať ale tak to naozaj bolo
A už to zase začíná

RealPeky

Hl.Hrac
Nech to je, ako chce. Ale už sa prestaňme hádať. :emoji_wink:

EliteLoki

Velmi známý člen
Ok já sa nehádam len hovorím čo si mi písal. A prepáčte za gramatické chyby píšem z mobilu.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.