• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

PC alebo notebook

• PC je super

Votes: 14 66.7%
  • Notebook je super

Votes: 4 19.0%
  • aj pc aj notebook

Votes: 6 28.6%
  • mne je to u prdele hlavne že ide na tom minecraft a craftmania

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    21
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_Pr4sc0_

Velmi známý člen
Určite počítač, ak ho chceš na Gaming ak na školu alebo tak, tak NTB :) Ja mám NTB aj na Gaming aj do školy :D

Já mám notebook a chci PC (woot)
Důvodem je: 1. chalzení (ten pidi-nedostačující-větráčíček v notebooku)
2. až odejde grafika vyměním jen grafiku, až odejde deska vyměním jen desky apod.
3. Prostě mi notebook leží ve skříni a mám ho připojený na monitor, klávesnici, myš
Prostě si vyber jak ty chceš jestli seš zvyklej jako byl kdysi já si ntb vzít a jít někam do pryč tak...

Naposledny upraveno:

Delfik

Člen
Mám notebook i PC, ale častěji jsem na PC, je to rychlejší, lépe se mi hraje, ale notebook zase používám, když někam jedu, abych mohl být pořád s vámi ve spojení :p
Takže za mě NTB i PC :)

Radiko

ExHelperis
Každý ma radesj PC alebo nz ;) ja preferujem nozbuk môžeš byt s nim kde chceš v dome a ak nejde elektrina môžeš stále pozerať nemusis mať repraky to všetko závisí aký nozbuk si kupis :) nozbuk bohuzel neutahne ako kedy graficky narocne hry :) ale mc ty nan pôjde ako hodiny... Všetko je o tom ako ho budeš využívať a pod ja som mal PC ale preferujem pohyb tak mam radšej nozbuky..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.