Xenpai_
sudo rm /srv
Upozornění předem: Čekám tady hodně Disliků lásky :3 a doufám, že se tu vyjádří i @Vecktus který je hlavním tématem, proč jsem toto sepsal.
Tento příspěvek neslouží nijak k očištění RewiiCZE! Tak to prosím nepište, díky.
Approved by @ItzzPandisMC , Panda queen of Cringe
Tento příspěvek neslouží nijak k očištění RewiiCZE! Tak to prosím nepište, díky.
Approved by @ItzzPandisMC , Panda queen of Cringe
Tento nedávno registrovaný uživatel, 26. Května 2017, se snaží lézt do věcí, u kterých nebyl a paděluje logy administrátorů.
Ráno jsem jentak browsoval po fóru a co tu nevidím, nedávná aktivita na fóru a tam stížnost <3 Tak si to přečtu, nějaký Vecktus si tam hraje na machra... Prohlídnu si celý topic a jéje, asi jsem jediný, co si všiml,
že to vlastně není jeho log...
Přikládám citaci v daném topicu od Liturkey
(https://craftmania.cz/tema/mute-nepravem.24791)Dodávám důkazy
[19:12:08] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Prdele
[19:12:17] [Client thread/INFO]: [CHAT] WARN ? _yyySepii varoval hrace RewiiCZE za Slovník
[19:15:44] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» ne ***a
[19:15:46] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Sr
[19:18:05] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Ty ***e!
[19:18:07] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Aha..
[19:18:09] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Sr
[19:18:10] [Client thread/INFO]: [CHAT] MUTE ? _yyySepii dal mute hraci RewiiCZE na 1 hodina za Slovník
A jak vidím, tak to jsou dvě slova s * v nich, což není spam + je tam 3 minutový rozdíl
Kdyby chtěl Sepii i to jedno "sprosté" slovo a kujva před tím:
[19:09:28] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» jak Hovíko v koupelně
[19:10:59] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Co to kujva
Pak tu příchází příspěvek od Vecktus a je to s logem, který ON prý POŘÍDIL, což vlastně není pravda. Hned si to můžeme dokázat.
Asi to nevidíme všichni, tak sem hodím screenshot...[19:12:08] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Prdele
[19:12:17] [Client thread/INFO]: [CHAT] WARN ? _yyySepii varoval hrace RewiiCZE za Slovník
[19:15:44] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» ne ***a
[19:15:46] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Sr
[19:18:05] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Ty ***e!
[19:18:07] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Aha..
[19:18:09] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Sr
[19:18:10] [Client thread/INFO]: [CHAT] MUTE ? _yyySepii dal mute hraci RewiiCZE na 1 hodina za Slovník
Rlly?
Veď spamuješ... a hovoríš, že ne?
//EDIT Ješte jsem si poridil tento log : [19:09:28] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» jak Hovíko v koupelně
[19:10:59] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Co to kujva
A píšeš blbosti.
Ano, je to tak, hráči NEVIDÍ, co administrátor udělil za trest danému hráči. Tak tu máme první lež. Pak tu přijde i menší zkoumání a prohlížení pravidel, aby mohl machrovat, přitom si ty pravidla určitě četl před napsáním tohotu příspěvku.
Predložil som log... a to znamená, že som ťa videl ako nadáváš... ako spamuješ... do msg taktéž... no tu som to nevyfotil (doteraz mi je to ľuto)
"do msg taktéž... no tu som to nevyfotil (doteraz mi je to ľuto)" AHA :O :O :O :O a logy neexistují mistře Yodo? Předkládal jsi log, tak tam dáš i log z toho msg, ne?do msg taktéž... no tu som to nevyfotil (doteraz mi je to ľuto)
Snažíš se vyfajčit někomu zamítnutí bez předložení důkazu? Ubohost. Sám kradeš důkazy ostatním, v případě to byl Liturkey, který předložil daný log.
Pak tu uživatel napsal:
a náš inteligentní Vecktus toho hned využil, aby zase něco mohl sepsat...Děláš jak kdybys dostal BAN. :emoji_laughing:
Nechápu pointu vysvětlování této blbosti... Proč se do toho náš milovaný Vecktus míchá takto? Netýká se ho to, nebyl u toho, hází ukradené logy, píše blbosti a projde si pravidla pomocí CTRL + F (Find on page), aby něco vůbec našel, protože je línej si dané pravidla celé přečíst.Bože moj..
Žiaden BAN si nedostal.
To, že ti dal mute na hodinu a čo?
Bylo to OPRÁVNENE
A keď sa tak dívam... Tych varováni tu máš vela, takže ešte 2 varováni a máš další mute,
A jak sa tak pozerm vtedy si dostal pár varováni, a ty si to i tak nerešpektoval
Takže čo hovoríš, že to bylo NEOPRÁVNENE, keď bol oprávnený, a z dôvodu Spam, Slovník,
No len si vyčkej nech ti prejdu tie dva mute, jeden je z Spamu a druhý slovník...
Tak nechápu prečo píšeš blbosti...
Videl si log?... Videl...
Predložil som log... a to znamená, že som ťa videl ako nadáváš... ako spamuješ... do msg taktéž... no tu som to nevyfotil (doteraz mi je to ľuto)
Aj Helper predložil log... a to znamená, že sme ťa videli obidvaja (na serveru ich bolo viac) ako spamuješ, nadáváš...
A v pravidlech se píše Admini nemají v povinnosti překládat důkazy či jiné materiály (bany, kicky, jaily) hráčům.
A v zakázech se píše Je zakázáno lhát adminům či jiným osobám pověřeným vedením serveru, a ešte sa píše
Je zakázáno používat vulgární výrazy apod. A všetkým nám tu hovoríš, že si ho dostal neprávem, a ješte se píše Je přísně zakázáno spamování do chatu stejnými zprávami či urážkami. Ty si toto všetko porušil!
Takže, ja to už rozebírat nebudu, rozebral jsem toho tu vše co bolo potreba, *nemám dalšie dôkazy* Ale svedkovia tam budú... pridal som log, a myslím, že to bohate stačí...
Teď to můžeme uzavřít.. Inteligence tohoto uživatele padá pod totální minimum. Zatím jsem neviděl, od roku, co jsem se na CraftManii registroval, někoho, kdo okopíruje log někoho, kdo to napsal předem, aby mohl dát důkaz a měl větší ego.
Doufám, že si Vecktus uvědomí po přečtení tohoto příspěvku, že se nemá snižovat na takovouto úroveň a házet si ego výš, aby měl +rep.