• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Xenpai_

sudo rm /srv
Upozornění předem: Čekám tady hodně Disliků lásky :3 a doufám, že se tu vyjádří i @Vecktus který je hlavním tématem, proč jsem toto sepsal.
Tento příspěvek neslouží nijak k očištění RewiiCZE! Tak to prosím nepište, díky.
Approved by @ItzzPandisMC , Panda queen of Cringe

Tento nedávno registrovaný uživatel, 26. Května 2017, se snaží lézt do věcí, u kterých nebyl a paděluje logy administrátorů.
Ráno jsem jentak browsoval po fóru a co tu nevidím, nedávná aktivita na fóru a tam stížnost <3 Tak si to přečtu, nějaký Vecktus si tam hraje na machra... Prohlídnu si celý topic a jéje, asi jsem jediný, co si všiml,
že to vlastně není jeho log...
Přikládám citaci v daném topicu od Liturkey
Dodávám důkazy
[19:12:08] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Prdele
[19:12:17] [Client thread/INFO]: [CHAT] WARN ? _yyySepii varoval hrace RewiiCZE za Slovník
[19:15:44] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» ne ***a
[19:15:46] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Sr
[19:18:05] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Ty ***e!
[19:18:07] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Aha..
[19:18:09] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Sr
[19:18:10] [Client thread/INFO]: [CHAT] MUTE ? _yyySepii dal mute hraci RewiiCZE na 1 hodina za Slovník
A jak vidím, tak to jsou dvě slova s * v nich, což není spam + je tam 3 minutový rozdíl

Kdyby chtěl Sepii i to jedno "sprosté" slovo a kujva před tím:
[19:09:28] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» jak Hovíko v koupelně
[19:10:59] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Co to kujva
(https://craftmania.cz/tema/mute-nepravem.24791)
Pak tu příchází příspěvek od Vecktus a je to s logem, který ON prý POŘÍDIL, což vlastně není pravda. Hned si to můžeme dokázat.
[19:12:08] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Prdele
[19:12:17] [Client thread/INFO]: [CHAT] WARN ? _yyySepii varoval hrace RewiiCZE za Slovník
[19:15:44] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» ne ***a
[19:15:46] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Sr
[19:18:05] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Ty ***e!
[19:18:07] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Aha..
[19:18:09] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Sr
[19:18:10] [Client thread/INFO]: [CHAT] MUTE ? _yyySepii dal mute hraci RewiiCZE na 1 hodina za Slovník
Rlly?
Veď spamuješ... a hovoríš, že ne?
//EDIT Ješte jsem si poridil tento log : [19:09:28] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» jak Hovíko v koupelně
[19:10:59] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bDVIP §8? §7RewiiCZE §b» Co to kujva
A píšeš blbosti.
Asi to nevidíme všichni, tak sem hodím screenshot...

Ano, je to tak, hráči NEVIDÍ, co administrátor udělil za trest danému hráči. Tak tu máme první lež. Pak tu přijde i menší zkoumání a prohlížení pravidel, aby mohl machrovat, přitom si ty pravidla určitě četl před napsáním tohotu příspěvku.
Predložil som log... a to znamená, že som ťa videl ako nadáváš... ako spamuješ... do msg taktéž... no tu som to nevyfotil (doteraz mi je to ľuto)
do msg taktéž... no tu som to nevyfotil (doteraz mi je to ľuto)
"do msg taktéž... no tu som to nevyfotil (doteraz mi je to ľuto)" AHA :O :O :O :O a logy neexistují mistře Yodo? Předkládal jsi log, tak tam dáš i log z toho msg, ne?
Snažíš se vyfajčit někomu zamítnutí bez předložení důkazu? Ubohost. Sám kradeš důkazy ostatním, v případě to byl Liturkey, který předložil daný log.
Pak tu uživatel napsal:
Děláš jak kdybys dostal BAN. :emoji_laughing:
a náš inteligentní Vecktus toho hned využil, aby zase něco mohl sepsat...
Bože moj..
Žiaden BAN si nedostal.
To, že ti dal mute na hodinu a čo?
Bylo to OPRÁVNENE
A keď sa tak dívam... Tych varováni tu máš vela, takže ešte 2 varováni a máš další mute,
A jak sa tak pozerm vtedy si dostal pár varováni, a ty si to i tak nerešpektoval
Takže čo hovoríš, že to bylo NEOPRÁVNENE, keď bol oprávnený, a z dôvodu Spam, Slovník,
No len si vyčkej nech ti prejdu tie dva mute, jeden je z Spamu a druhý slovník...
Tak nechápu prečo píšeš blbosti...
Videl si log?... Videl...
Predložil som log... a to znamená, že som ťa videl ako nadáváš... ako spamuješ... do msg taktéž... no tu som to nevyfotil (doteraz mi je to ľuto)
Aj Helper predložil log... a to znamená, že sme ťa videli obidvaja (na serveru ich bolo viac) ako spamuješ, nadáváš...
A v pravidlech se píše Admini nemají v povinnosti překládat důkazy či jiné materiály (bany, kicky, jaily) hráčům.
A v zakázech se píše Je zakázáno lhát adminům či jiným osobám pověřeným vedením serveru, a ešte sa píše
Je zakázáno používat vulgární výrazy apod. A všetkým nám tu hovoríš, že si ho dostal neprávem, a ješte se píše Je přísně zakázáno spamování do chatu stejnými zprávami či urážkami. Ty si toto všetko porušil!
Takže, ja to už rozebírat nebudu, rozebral jsem toho tu vše co bolo potreba, *nemám dalšie dôkazy* Ale svedkovia tam budú... pridal som log, a myslím, že to bohate stačí...
Nechápu pointu vysvětlování této blbosti... Proč se do toho náš milovaný Vecktus míchá takto? Netýká se ho to, nebyl u toho, hází ukradené logy, píše blbosti a projde si pravidla pomocí CTRL + F (Find on page), aby něco vůbec našel, protože je línej si dané pravidla celé přečíst.
Teď to můžeme uzavřít.. Inteligence tohoto uživatele padá pod totální minimum. Zatím jsem neviděl, od roku, co jsem se na CraftManii registroval, někoho, kdo okopíruje log někoho, kdo to napsal předem, aby mohl dát důkaz a měl větší ego.
Doufám, že si Vecktus uvědomí po přečtení tohoto příspěvku, že se nemá snižovat na takovouto úroveň a házet si ego výš, aby měl +rep.

Xenpai_

sudo rm /srv
Kdysi nějaký hráč za předložení "upraveného" důkazu ve Photoshopu dostal IP Ban.
Neměl by být nějaký menší trest v tom případě i zde ?

Jinak dobrá práce Diniku.
Na to vyphotoshopování si pamatuji :D Trvalo dlouho, než se na to přišlo...

Vecktus

Aktivní člen
A nezabudol som sa vyjádřit i já.
Takže nebylo by to ončo keby som si i já nezohnal log... no ten log bylo z minecraftu...
Jak som písal, bolo to tak... no počkat... teď se podívame na tvé blbosti... a mne nevádi žáden ban... ani IPBan
Na serveru nejsem aktívny, takže je mi to uplne jedno
A ty slovíčka perlička vynech...
Keby som sa neslušne správal tak prečo nemám mute,
Nechápu.... vyjadril som sa snaď dôrazne
A ješte k tomu... To, že zoberu s minecraftu log! a s Development Console...
znamená, že som ho nafejkoval... znamená, že som d*bil?
Veď to, že si ma bereš do huby... snaď nikto nevidel?
Škoda, že som nevyfotil jak si spamoval, nadával na lobby,
No k veci, to že si ma bereš do huby žáden Admin netrestá... tak to je vynikajúci Admin-Team...
A pochopil som ako tento server funguje... len na psaní blbostí, a kecú, ktoré tu každý preberá každu sekundu,
Ja nejsem robot, a viem čo píši, a to co som napísal je velká pravda...
No... nevím nevím... log, ktorý som predložil nebol s officiálneho minecraftu, ale z tohoto : http://prntscr.com/ffturb
Takže nechápu prečo si napísal nezmysel, ktorý nemáš ani overený...
http://prntscr.com/fftv19
A ja si naozaj nemyslím, že by sa helper mal takto správať http://prntscr.com/fftv9l
Naozaj? To už je CM na takomto nulovom levly? Že, keď niekto pošle ako má hacky, oni ho pochvália?
To čo je?
Ja nemám slov na tuto CM, naozaj je tu miliony, ale že miliony zlých ludí v Admin-Teame, DObrých tu je vela, ale viac ich je zlých Vyslovil PVNST a povedal krutú pravdu. Pár adminov, tu je len normálnich a kludne ich vymenujem : @MrProchyCZ, @Flafy_, @Dykol, @ZipslandHD, @Amibaer_, a ešte pár... bývalich... ktorý jakožto boli vyhozeny za co? za nic... Tak isto bol aj PVNST vyhodený
Napísal omilom zlú ip TSka...? akože robíte si srandu... takže keď napíšem SG mám ban?
Ešte si prehlídneme v tom videu komentáre, a našiel som ich tam vela...
Nepatríte medzi dobré servery, iba tie zlé, ktoré si myslia, že majú skvelý Admin-Team. Ale to se pletete jenom pár lidí tu je dobrých ako som povedal...
a hráčou? c veď tých je tu ešte menej... Nebudu menovat Admina... ale jeden Admin mal kamarátou... a keď sa dostal do admin-teamu, vysral sa na nich, a teraz tu nakladáte na moju osobu, urážky, a vy to netrestáte, neriešim tento server,
Tento server je plných klámarov, d*bilov, a ostatných!
A dúfam, že toto vám zmierni hráčou... a uvidia, aký ste "spravodlivý" No bohužial, tu není žiadna sranda, pretože keď poviem sex, tak se to trestá mutom, a zachvilku to bude aj na IPBan, zachvílku sa bude trestať, aj keďsi niekto kúpi VIP...
No vidím, že s tohto servera naozaj nič nebude,
Být vámi, se upokojím... pretože @Liturkey pamatáš si ako si trestal, keď niekto niečo napísal niečo gramaticky zle?
Ešte pár bodíkov a je vyhazov... a na to sa teším keď budeš mať rank hráč
Lebo to vaše ego... je naozaj na p*
Tento server je iba pre peniaze, pre žiadnu zábavu... pre žiadnych kamarátov ktorý si chcú zahrať, pretože porušili pravidlo,
Zničení bloku na Vanilla... takže si tu nikto ani Klidne nemože zahrať
Tento server hodnotím 1 percentom zo 100... a to jedno percento je za pár skvelých ludí, ktorý maju niakú inteligenciu nie jak niektporý...
Ktorý banujú jakožto za zlú gramatiku..
Na to sa teším keď to bude v pravidlách

Xenpai_

sudo rm /srv
Takže nebylo by to ončo keby som si i já nezohnal log... no ten log bylo z minecraftu...
Jak som písal, bolo to tak... no počkat... teď se podívame na tvé blbosti... a mne nevádi žáden ban... ani IPBan
No k veci, to že si ma bereš do huby žáden Admin netrestá... tak to je vynikajúci Admin-Team...
A pochopil som ako tento server funguje... len na psaní blbostí, a kecú, ktoré tu každý preberá každu sekundu,
No... nevím nevím... log, ktorý som predložil nebol s officiálneho minecraftu, ale z tohoto : http://prntscr.com/ffturb
A ja si naozaj nemyslím, že by sa helper mal takto správať http://prntscr.com/fftv9l
Naozaj? To už je CM na takomto nulovom levly? Že, keď niekto pošle ako má hacky, oni ho pochvália?
To čo je?
Ja nemám slov na tuto CM, naozaj je tu miliony, ale že miliony zlých ludí v Admin-Teame, DObrých tu je vela, ale viac ich je zlých Vyslovil PVNST a povedal krutú pravdu. Pár adminov, tu je len normálnich a kludne ich vymenujem : @MrProchyCZ, @Flafy_, @Dykol, @ZipslandHD, @Amibaer_, a ešte pár... bývalich... ktorý jakožto boli vyhozeny za co? za nic... Tak isto bol aj PVNST vyhodený
Napísal omilom zlú ip TSka...? akože robíte si srandu... takže keď napíšem SG mám ban?
Nepatríte medzi dobré servery, iba tie zlé, ktoré si myslia, že majú skvelý Admin-Team. Ale to se pletete jenom pár lidí tu je dobrých ako som povedal...
a hráčou? c veď tých je tu ešte menej... Nebudu menovat Admina... ale jeden Admin mal kamarátou... a keď sa dostal do admin-teamu, vysral sa na nich, a teraz tu nakladáte na moju osobu, urážky, a vy to netrestáte, neriešim tento server,
A dúfam, že toto vám zmierni hráčou... a uvidia, aký ste "spravodlivý" No bohužial, tu není žiadna sranda, pretože keď poviem sex, tak se to trestá mutom, a zachvilku to bude aj na IPBan, zachvílku sa bude trestať, aj keďsi niekto kúpi VIP...
Být vámi, se upokojím... pretože @Liturkey pamatáš si ako si trestal, keď niekto niečo napísal niečo gramaticky zle?
Tento server je iba pre peniaze, pre žiadnu zábavu... pre žiadnych kamarátov ktorý si chcú zahrať, pretože porušili pravidlo,
Tento server hodnotím 1 percentom zo 100... a to jedno percento je za pár skvelých ludí, ktorý maju niakú inteligenciu nie jak niektporý...
Vše mám ověřené a abych si byl jist, tak požádám @MrWakeCZ o dotvrzebí faktu, že nelze jakýmkoliv způsovem vidět udělené tresty, které dal administrátor jinak, než v banlistu

Xenpai_

sudo rm /srv
Nelze vidět v logu zprávy, které nejsou odeslány do chatu. Je jedno, jaký launcher to je, hra je pořád stejná.

Delfik

Člen
To čo je?
Tak tu nehraj, když se ti tu nelíbí a odejdi. Co víc ti na to mám říct.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
O tom kdo uvidí udělené tresty rozhoduje server Bungeecord a na něm systém práv. Tzn., že aby jsi viděl udělené tresty tedy broadcast warn/kick/mute/ban/ipban musíš mít AT práva, jelikož ty jako jediný mají práva na to to vidět. Nikomu jinému server tyto zprávy zasílat nemůže. :)

ZipslandHD

TAK SES GAY ne promin warn
Tento příspěvek má sloužit hlavně jako odpověď pro @Vecktus

Jelikož jsem byl označen jako normální, tak se k části tvého příspěvku nenormálně vyjádřím :emoji_hugging:

Za 1. kauza PVNST... Ban dostal za psaní reklamy do chatu - "Napísal omilom zlú ip TSka...?" - jelikož byl admin, sám moc dobře věděl, jak se reklama na CraftManii trestá a také věděl, že si může zažádat o UnBan (což se stalo, ale tam už si to on sám zkazil, takže šanci dostal, ale nevyužil jí).

Za 2. netrestáme nadávky, nestaráme se o server, všechno je špatný... Myslím, že ZDE je vidět, že na server nekašleme a snažíme se udělat ze serveru pěkný místo. Celkem ironie, že nadáváš jak nikoho netrestáme za nadávání a pak nám tady nadáváš ty :emoji_hushed:

Za 3. Liturkey potrestal za psaní gramaticky nesprávně... Jednou někdo udělá krok vedle a hned je celý server nejhorší na světě... Co je tohle za logiku?! Liturkey tu byl nový a hráči ho provokovali... To ho ovšem neomlouvá a za svůj čin byl potrestán - ale tohle už je trošku moc ne? "to sa teším keď budeš mať rank hráč" Každý děláme chyby a právě ty chyby jsou něco, co nás posouvá dál.

A závěr? Tenhle server je pro zábavu a baví se zde dost hráčů. To, že server musí přijímat nějaký peníze za VIP je logický, pokud chceme, aby něco dával zase nám...jen tak server jako CM zadarmo nerozjedeš :emoji_smirk:
Hráči, kteří neporušují pravidla, zde klidně hrají a s klidem můžu říct...že i nadále budou :emoji_slight_smile:

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.