• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Zdar ! Rozhodl jsem se udělat takovou sérií na mém YT
https://www.youtube.com/channel/UCsBUkn3ASlGmMlaC4xHjB_A
Jmenuje se TOP 7 - Budou tam věci jaké bude kdo chtít xd Začal jsem s mojim oblíbeným topic-em - Opuštěné místa. To, o čem bude další epizoda můžete rozhodnout tady a mám jěště další hlasování na jiných stránkách, takže GG.
J a první díl ->
Děkuji za každou podporu :)

Nebrát jako reklamu, jelikož sám na reklamy na yt kanály nadávám, ale berte to jako zajímavost, a něco z čeho se poučíte :)

Eidan_Obecny

Hermelín jak má být! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zdar ! Rozhodl jsem se udělat takovou sérií na mém YT
https://www.youtube.com/channel/UCsBUkn3ASlGmMlaC4xHjB_A
Jmenuje se TOP 7 - Budou tam věci jaké bude kdo chtít xd Začal jsem s mojim oblíbeným topic-em - Opuštěné místa. To, o čem bude další epizoda můžete rozhodnout tady a mám jěště další hlasování na jiných stránkách, takže GG.
J a první díl ->
Děkuji za každou podporu :)

Nebrát jako reklamu, jelikož sám na reklamy na yt kanály nadávám, ale berte to jako zajímavost, a něco z čeho se poučíte :)
No jasně.. na Youtubu začal jeden točit Top 3/4/5/6/7/8/9/10/+ a všichni ho ted začnou kopírovat!! -_- (mad)(mad)(mad)

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
No jasně.. na Youtubu začal jeden točit Top 3/4/5/6/7/8/9/10/+ a všichni ho ted začnou kopírovat!! -.- (mad)(mad)(mad)
Řekni, kdo s tím začal jako první ? Stavím se, že neuhodneš. Já s tím začal 22. února. Když jsi tak moudrej, řekni, kdo byl total první :)

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
No jasně.. na Youtubu začal jeden točit Top 3/4/5/6/7/8/9/10/+ a všichni ho ted začnou kopírovat!! -.- (mad)(mad)(mad)
Hele a možná to bude znít divně, ale když točíš minecraft, to jako není kopirování ? Minecraft je 25% youtube, co je fakt moc ! Top může být max 4%.
Takže nejdříve se zamyslet, a pak říkat, j ?

ShijaskaCZ

๑For the HORDE๑
Hele a možná to bude znít divně, ale když točíš minecraft, to jako není kopirování ? Minecraft je 25% youtube, co je fakt moc ! Top může být max 4%.
Tak není to špatné,ale já zůstanu u retardovaných her :p(woot)

Eidan_Obecny

Hermelín jak má být! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No vidíš budu to točit protože mě to baví. Až mě to bavit přestane tak budu točit něco jinýho.

DadOswk

Aktivní člen
Čakal som, že to aspom odvyprávaš ako ostatný čo točia tento štýl videí :) Každopádne píšeš že je to prvý diel tak hádam sa niečo zmení :) Každopádne like. Ja by som nedal zrejme ani toto :)

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
První byl Pixel kdyby něco btw.
Mith. Apr 24, 2015
Pix. Feb 5, 2014

Jen je trochu smutný, že tohle se vám zdá kopírování, ale třeba minecraft a jiné se vám tak nezdají.
A taky třeba to, že na jiné komunitě umí věci pochválit, a tady jen "kopíruješ !!!!!!!"

A co když chci i zahraničních TOP ? (kappa)

Ayweed300x

Nic :(
První byl Pixel kdyby něco btw.
Mith. Apr 24, 2015
Pix. Feb 5, 2014

Jen je trochu smutný, že tohle se vám zdá kopírování, ale třeba minecraft a jiné se vám tak nezdají.
A taky třeba to, že na jiné komunitě umí věci pochválit, a tady jen "kopíruješ !!!!!!!"

A co když chci i zahraničních TOP ? (kappa)
Jenže ty top 11 stálo o.... ee :C. Začal se tomu pořádně věnovat, až to začalo být cool, takže Mithrandir :eek:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.