• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Na přechod Bedwars na 1.9 jsem se dost těšil. Lingering potiony, Spectral arrows, štíty a nové PvP. To jsem očekával. Ale to, že se admini rozhodli nové PvP vynechat a ponechat tam staré známé spamování levého tlačítka myši, to mě naštvalo. Tohle PvP není o umění. Tam se opravdu jen spamuje doufajíc, že protivníka zabijete. 1.9 PvP je v tomhle mnohem lepší. Žádné náhodné klikání, ale promyšlené, správně načasované PvP, tak jak to má být. Proto adminy prosím, ať to opraví a dají normální PvP s attack delayem.

krtekCZ

Lopatka
Na přechod Bedwars na 1.9 jsem se dost těšil. Lingering potiony, Spectral arrows, štíty a nové PvP. To jsem očekával. Ale to, že se admini rozhodli nové PvP vynechat a ponechat tam staré známé spamování levého tlačítka myši, to mě naštvalo. Tohle PvP není o umění. Tam se opravdu jen spamuje doufajíc, že protivníka zabijete. 1.9 PvP je v tomhle mnohem lepší. Žádné náhodné klikání, ale promyšlené, správně načasované PvP, tak jak to má být. Proto adminy prosím, ať to opraví a dají normální PvP s attack delayem.
Někteří lidé nadávají na 1.9 BedWars už teď... Třeba já už jsem si celkem zvykl, ale předseda toho, že se budu znova učit PVP mě celkem děsí... A to ještě nejsem v PVP úplně nejlepší...

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Pokud by tam mělo být originální PVP z 1.9, tak by se to muselo odhlasovat. Jenže o tom pochybuji, že to aktuálně projde..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.