• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Tak hele,
takový sra*ky já poslouchat nebudu. Člověk se snaží, a jediný co vy uděláte, je to, že se posmíváte a děláte si legraci.
A proč to děláte? Já vim proč. Závidíte. Nic jinýho.
Chováte se jak malý haranti.
Intro není template, dělal jsem se s ním 2 hodiny, protože jsem začátečník.
Nebudu to poslouchat, klidně si zkuste najít ten template, ale nenajdete ho, protože žádný není.Fakt mi polibte pr*el vy trollové stupidní.

CataClysm

Velmi známý člen
Ok promin omluvuju se rad bich umnel taki delat majnkradt intra pro majmkraft kanali jako ti to tak dobre umis naucis me pls at muzu nalakat fanouski

CataClysm

Velmi známý člen
jo a to sem nepsal s templatu ale psal sem to 2,569 hodin protoze sem zabijal klidne si skus najit ten excelovy template nikde to neni hloupi trolove

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
No, doporučil bych vylepšit tu chůzi
a dalších padesát věcí :emoji_joy:
a nedělat to v Mine-Matoru nebo jak se to jmenuje. :emoji_joy: Ale jako, snaha se cení. Já bych nedokázal ani to. :emoji_joy:

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
No, doporučil bych vylepšit tu chůzi
a dalších padesát věcí :emoji_joy:
a nedělat to v Mine-Matoru nebo jak se to jmenuje. :emoji_joy: Ale jako, snaha se cení. Já bych nedokázal ani to. :emoji_joy:
Díky, jinej program než mine imator nemam :( C4D mi nefunguje :(
Hm 10/10 IGN ale spíš bych se zdržoval hodnocení. Pokračuj dál
Díky.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.