• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

KaktusManCz

Velmi známý člen
Jako první vás musim teda pochválit za to, že to neni 5 typů, nebo nějakej cancer song.. ehm.
Ale bohužel, tu máte pár zásadních problémů:
  1. Překlepy a to několik, zřejmě vám angličtina nesedí, nebo jste nedávali dostatečný důraz na postprodukci.
  2. Titulky, tohle není až tak problém, jako spíš můj osobní názor, minifilm by byl daleko více zábavný, kdyby tam byl i lidský hlas. :emoji_wink:
  3. Problémy s technikou, ano mluvím o občasných FPS dropech a rozbitému renderování chunků v MC - tohle hodně ničí video, klidně dejte pryč shadery a použijte nějakej pěknej respack.
  4. Cancer intro - To asi není potřeba vysvětlovat.
Tak to do přístě opravte a může to být zajímavé možná :emoji_innocent:
EDIT: Jo a pokud tam dáte titulky, tak je udělejte jinak.

Dykol

Odpadlík
Jako první vás musim teda pochválit za to, že to neni 5 typů, nebo nějakej cancer song.. ehm.
  1. Překlepy a to několik, zřejmě vám angličtina nesedí, nebo jste nedávali dostatečný důraz na postprodukci.
  2. Titulky, tohle není až tak problém, jako spíš můj osobní názor, minifilm by byl daleko více zábavný, kdyby tam byl i lidský hlas. :emoji_wink:
  3. Problémy s technikou, ano mluvím o občasných FPS dropech a rozbitému renderování chunků v MC - tohle hodně ničí video, klidně dejte pryč shadery a použijte nějakej pěknej respack.
Já naprosto souhlasím. Ty FPS dropy mi snad vadily nejvíce. Jinak to nemělo chybu :)

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
  1. needitoval jsem já ale kámoš :) Já pořizoval záběry.
  2. Jasně, problém je v tom, že kámoš má strašně slyšet klávesnici, ale pokusíme se to nějak namluvit.
  3. Za dropy FPS bohužel nemohu :(
  4. a jak cancer?

Dykol

Odpadlík
  1. needitoval jsem já ale kámoš :emoji_slight_smile: Já pořizoval záběry.
  2. Jasně, problém je v tom, že kámoš má strašně slyšet klávesnici, ale pokusíme se to nějak namluvit.
  3. Za dropy FPS bohužel nemohu :emoji_slight_frown:
  4. a jak cancer?
K dabingu klávesnice netřeba ._. :D

Dykol

Odpadlík
Hodně.
Ne, hele, tyhle intra jako máte můžou sice vypadat pro vás zajímavě, ale pro diváky je to hrůza. Daleko lepší je nějaký intro, který se hodí k tomu minifilmu a je klidnější.
Má zřejmě na mysli template intra. Ano, ta jsou využívána, můžou být jakkoliv pěkná, ale když je člověk vidí po 20x, tak se stanou fuj :)

Olli_CZE

Hodně.
Ne, hele, tyhle intra jako máte můžou sice vypadat pro vás zajímavě, ale pro diváky je to hrůza. Daleko lepší je nějaký intro, který se hodí k tomu minifilmu a je klidnější.
Má zřejmě na mysli template intra. Ano, ta jsou využívána, můžou být jakkoliv pěkná, ale když je člověk vidí po 20x, tak se stanou fuj :emoji_slight_smile:
Díky za radu, do dalšího videa už intro dávat nebudu :)
K dabingu klávesnice netřeba :emoji_expressionless: :emoji_smiley:
Já to myslel tak že když to hraje a mluví tak je slyšel ta klávesnice :D

KaktusManCz

Velmi známý člen
Díky za radu, do dalšího videa už intro dávat nebudu :emoji_slight_smile:
Já intro nezakazuju, naopak. Intro je suprová věc, ale musí být přijemné pro oči :emoji_nerd:

Já to myslel tak že když to hraje a mluví tak je slyšel ta klávesnice :emoji_smiley:
Je na vás, jestli to budete mluvit přímo, nebo zpětně dabovat. Ať si oddálí mikrofon od klávesnice, pokud má ten integrovaný v ntbku, ať si koupí normální, stojí pár kaček a i z toho levnýho se dá vytáhnout pěknej zvuk přes Audacity. ;)

Olli_CZE

To víš že ti dám odběr :emoji_innocent:
Ale až uděláš něco, co se mi bude opravdu líbit. :emoji_thinking:
:emoji_rage: Dobře no, bohužel druhý člen FilMC (JustRishaaa) je pryč, takže, má někdo nějaký typ co mám natočit? :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.