• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

KaktusManCz

Velmi známý člen
Další nové video :
Tím že to je art, tak už mi nevadí, že tam není hlas, ale jsou tu další problémy:
  1. Je to speed art, tak by to mělo být zrychlené. :emoji_thinking:
  2. Doporučuji dělat speed arty, jen v případě, že máš neobvyklý talent na dělání toho artu a jde ti to. :emoji_pensive:
  3. Máš tam zvuk, jako kdyby to bylo smíchané se zvukem z mikrofonu, wtf?
A jako vždy, stále musím psát; Zkus něco jiného, něco v čem vynikáš, tohle nevypadá, že je pro tebe.

Užij si zbytek dne a zlepši se. :emoji_grin:

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Tím že to je art, tak už mi nevadí, že tam není hlas, ale jsou tu další problémy:
  1. Je to speed art, tak by to mělo být zrychlené. :emoji_thinking:
  2. Doporučuji dělat speed arty, jen v případě, že máš neobvyklý talent na dělání toho artu a jde ti to. :emoji_pensive:
  3. Máš tam zvuk, jako kdyby to bylo smíchané se zvukem z mikrofonu, wtf?
A jako vždy, stále musím psát; Zkus něco jiného, něco v čem vynikáš, tohle nevypadá, že je pro tebe.

Užij si zbytek dne a zlepši se. :emoji_grin:
Zrcychlené to je. A dlouho jsem art nedělal.

Dykol

Odpadlík
Jsem také spíš zastánce komentovaných videí. Timelapsy už moc nefrčí, to si tu hudbu můžu pustit samostatně :D Ale ten art je na timelapse jako dělaný, to ti cením :)

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Jsem také spíš zastánce komentovaných videí. Timelapsy už moc nefrčí, to si tu hudbu můžu pustit samostatně :emoji_smiley: Ale ten art je na timelapse jako dělaný, to ti cením :emoji_slight_smile:
Díky. A co ten kebab plski?

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.