No mě se teda nelíbí, koho by bavilo se na to dívat :emoji_thinking:Pokračuj dál.. Takovej styl videí je dobrý :emoji_innocent:
Nehraj si tu na chytrého.. Děkuji:emoji_nerd:No mě se teda nelíbí, koho by bavilo se na to dívat :emoji_thinking:
Já si nehraju na chytrého, obnov si definice spojení "hrát si na chytrého". :emoji_relieved:Nehraj si tu na chytrého.. Děkuji:emoji_nerd:
Tím že to je art, tak už mi nevadí, že tam není hlas, ale jsou tu další problémy:Další nové video :
Zrcychlené to je. A dlouho jsem art nedělal.Tím že to je art, tak už mi nevadí, že tam není hlas, ale jsou tu další problémy:
A jako vždy, stále musím psát; Zkus něco jiného, něco v čem vynikáš, tohle nevypadá, že je pro tebe.
- Je to speed art, tak by to mělo být zrychlené. :emoji_thinking:
- Doporučuji dělat speed arty, jen v případě, že máš neobvyklý talent na dělání toho artu a jde ti to. :emoji_pensive:
- Máš tam zvuk, jako kdyby to bylo smíchané se zvukem z mikrofonu, wtf?
Užij si zbytek dne a zlepši se. :emoji_grin:
Díky. A co ten kebab plski?Jsem také spíš zastánce komentovaných videí. Timelapsy už moc nefrčí, to si tu hudbu můžu pustit samostatně :emoji_smiley: Ale ten art je na timelapse jako dělaný, to ti cením :emoji_slight_smile: