• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Ahoj,
je tu nové video, ale tentokrát na jiném kanále, na který budu nahrávat jen a pouze videa tohoto stylu.
Doufám, že se vám dnešní video bude líbit., a že nebudete psát, že kopíruji. (JInspiroval jsem se).
Doba editu videa: 40minut. Ti co někdy nějaké video editovali, tak vědí, že to zabere opravdu dost času.
Nejsem pvper jako třeba Pelo, ale zase úplně levej na to taky nejsem, a to jsem levák :)
No užívejte, a pro více videí, like, odběr, a sdílení :)

Vrodrrr

Velmi známý člen
Filter je celkem dobrej ale zkus použit S_Shake Nebo nějaký effecty at to nemáš jen takovéhle smooth :D

Andreww

Velmi známý člen
Ahoj,
je tu nové video, ale tentokrát na jiném kanále, na který budu nahrávat jen a pouze videa tohoto stylu.
Doufám, že se vám dnešní video bude líbit., a že nebudete psát, že kopíruji. (JInspiroval jsem se).
Doba editu videa: 40minut. Ti co někdy nějaké video editovali, tak vědí, že to zabere opravdu dost času.
Nejsem pvper jako třeba Pelo, ale zase úplně levej na to taky nejsem, a to jsem levák :emoji_slight_smile:
No užívejte, a pro více videí, like, odběr, a sdílení :emoji_slight_smile:
Ten text tam všechno pokazil. Jak už tu někdo psal, používej více efektů a pohraj si s render settings. Koukej na nějaké tutorialy kde se dělají různé montage videa atd. Přidal bych ještě blackbars a víc bych to video dával do syncu s hudbou. :emoji_slight_smile:
nauč se stříhat
Já používal AfterEffects. Je to skvělý program :v

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.