• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chcete pokračování?

• Total voters
    14
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

CandoušY_

Aktivní člen
Zdrástvuj (@.@) Dneska jsem se rozhodla když už se nudím tak něco napíšu, a tu to máte.

Zmatení
Kapitola I. - Vznik skupiny
Ahoj já jsem Jack a povím ti můj příběh.
Psalo se 1.9 2006 kdy jsem nastoupil na školu. Byl jsem pouhý prvňák co neuměl číst ale uměl psát a počítat. Podle rodičů jsem byl z poloviny nadané a z poloviny nenadáné dítě. Po měsíci jsem se číst naučil. Pak už jsem byl opravdu nadané dítě. Roku 2008 se u mě našla rakovina mozkové blány. Pak jsem rok nechodil do školy a málem mi hrozila smrt, ale roku 2010 jsem se vyléčil a tím pádem jsem nastoupil v desíti letech do třetí třídy, byl jsem největší a to opravdu, přerostl jsem i učitelku . I když jsem nebyl vůbec oblíbený, našel jsem si partu, byli to čtvrťáci ale dobře jsme si rozumněli, jmenovali se Thomy,Mike a Alaya. Alaya a Mike byli hrdličky. Já a Thomy jsme trávili spíše většinu času spolu než s Alayou a Mikem. Ale stále jsme byli čtyř členná skupina.

Zdravím tě jmenuji se Thomy a povím ti můj příbeh.
Měl jsem normální dětství až se to ve třetí změnilo, našel jsem partu zatím malou ale navždy. Byl v ní Mike a Alaya, potom jsem nastoupil do čtvrté třídy, stále jsme byli parta ale našli jsme nového parťáka Jacka, prý měl rakovinu, tak jsem ho litoval a rádi jsme ho vzali do skupiny, byl to třeťák ale měl být ve čtvrté. Po krátké době se Mike a Alaya dali do milostného vztahu, někdy to bylo až nechutné. Ale já s Jackem jsem trávil více času než s Mikem a Alayou, zdálo se mi že jsme byli něco jako bratři. Ale stále jsme byli čtyř člená skupina, Já,Jack,Mike a Alaya.

Čauves jsem Mike a povím ti můj příběh.
Měl jsem normální dětství, měl jsem kamarády a i holku. Nejvíce jsem se kamarádil s Thomym a Alayou, potom k nám přišel Jack, je to supr kamarád. Potom jsem se dal dohromady s Alayou, do teď s ní jsem. Mám je moc rád, bylo to skvělé dětství!

Ahoj, jsem Alaya a něco ti o sobě řeknu.
Jako malá jsem trpěla retardací, ale nikdo to kromě příbuzných a doktorů nevěděl. Moc to na mě nebylo vidět. Ale i tak jsem měla normální dětství, kamarádi,láska a něaké ty průsery. Nejvíce jsem se kamarádila s Mikem,Jackem a Thomym.
S Mikem chodím. Jacka moc neznám ale byl to supr kámoš. S Thomym se kamarádím do teď. Mám ráda své dětství!

Menclik12

Darth Sirus, učedník sithského lorda Miseryuse
Chtělo by to zapracovat na čárkách, např. prvňák, co neuměl číst, ale...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.