• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Hexii

Heksy
>> Jak již každý moc dobře zná, že najít na youtube nějakou dobrou písničku, která se dá poslouchat a je pěkná, není zrovna moc jednoduché..
>> Jelikož jsem "sběratel" hudby, která za něco stojí, rozhodl jsem se, že vám napíšu příspěvek, ve kterém naleznete mých Top5 Nejlepších zahraničních písniček!
>> Jste připraveni na pořádnou jízdu s DeeJayem Hexím? :emoji_smiley:

1. Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth
Paul Walker.. Nejlepší herec, super písnička - For Paul <3 Nemám víc co napsat..

2. Alan Walker - Faded
Tato písnička si u mě hned při prvním poslechnutí vybudovala vztah, který si zaslouží prostě být na druhé příčce mého seznamu písniček..

3. The Chainsmokers - Closer (Lyric) ft. Halsey
Úžasný text, úžasná melodie, úžasný klip.. 3. místo si určitě zaslouží..

4. The Chainsmokers & Coldplay - Something Just Like This

Miluju tu písničku! :emoji_slight_smile: Good Job Chainsmokers..

5. Zedd, Alessia Cara - Stay
All you have to do is - Stay a minute, just take, your time, the clock is ticking, so stay.. All you have to do is - Wait a second, your hands, on mine, the clock is ticking, so stay...

Miluju! :emoji_smiley:

Doufám, že se vám Top5 Nejlepších zahraničních songů líbilo, protože se při každých Top5 příspěvkách velice snažím. :emoji_slight_smile:
Pokud ano, nezapomeňte zanechat nějaký hezký komentář, či nějaké to hezké, povzbuzující hodnocení. C:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.