Bože mýho :emoji_smiley: S prvním banem jsem obeznámen, ten řešit nemusíme, tam asi není co řešit. Ale k tomu poslednímu, resp. poslední větě, před týdnem sem se zase dostal k CM, a chtěl sem zkrácení trestu, povedlo se, tak sem si řekl, že se tam půjdu kouknout, co je novýho a tak. Chtěl sem se zkrátka jenom kouknout, neškodit, trochu si zase zahrát, nikomu nebráním, ať mi tu druhou postavu a postup ve hře smaže, ať z toho nemám zisk atd atd..
Ten váš ban systém je docela postavenej na hlavu, vždyť logicky 99% hráčů, co dostane jenom ban se stejně i přes ten ban přihlásí, protože nechtějí čekat, nechtějí hrát někde jinde, protože tu mají svou hru a hlavně, chtějí být pořád v obraze, a já vím, že těhle hráčů je minimálně na survivalu fakt hodně. Za mě osobně si myslím, nevnucuju vám to, by bylo nejvhodnější hráče trestat IP Bany na nějakou dobu, protože takhle za 1) při banech vám tam budou lézt pořád a pořád, a vy se ubanujete (tenhle bod jsem měl problém zformulovat, tak sem ho zjednodušil) a za 2) následně při "IP Banech navždy" přijdete o další hráče, a co si budem, komunita týhle skvěle graficky propracovaný hry klesá, celou dobu obhajuju a mluvím o těch hráčích, co doopravdy hrajou (já, a ty další..
)