• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
V tom případě mi prosím odůvodněte a najděte mi ten bod v pravidlech, o obcházení banu tam není ani slovo :) Ne že bych to nějak zkoumal, nebo snad cíleně obcházel, ale teď sem se koukal a skutečnost je taková, že tam není podobný bod, co by na to odkazoval, možná jeden, hodně okrajově. Tudíž nevím, za porušení jakého pravidla jsem byl zabanován. Díky za nezamykání, rád bych poté také odpověděl, na to vaše odůvodnění.
Udělejte si nejdříve pořádek v pravidlech, ďakujem.

standiczech

Čokoládka
Tak první ban jsi dostal za zakázaný mód a to přesněji cheat KillAura. Osobně jsem to neviděl, banoval @ItzMinotaur. Následně jsi daný trest obcházel. Ano, v pravidlech o tom nic není, ale když utečeš z vězení, taky se tě snaží dostat zpátky, že. Úplně stejně je to s bany, trest si odpykat musíš a pokud trest obcházíš, tak dostaneš ban na svou ip adresu, aby ses nemohl připojovat ani s jiným nickem. Možná by to tam mohl @MrWakeCZ dopsat, ale v systému trestů je napsané, že obcházení trestu se prostě trestá. Dostal jsi zkrácení trestu, ale to neznamená, že budeš znovu obcházet. Jestli to děláš jen kvůli tomu, že tam není podobný bod, tak tu mám pro tebe tohle: 3. Je zakázáno hledat chyby (mezery) v pravidlech. Využívání těchto chyb (mezer) je přísně zakázáno a trestá se banem.

Delfik

Člen
Ano, v pravidlech o tom nic není, ale když utečeš z vězení, taky se tě snaží dostat zpátky, že.
Pravidla serveru jsem si již poměrně dlouho neprocházel, ale pokud to je tak, jak píše WitherBoss, tak jsi použil celkem blbej příklad. V ČR je to dle trestního zákoníku posuzováno jako trestný čin.

standiczech

Čokoládka
Pravidla serveru jsem si již poměrně dlouho neprocházel, ale pokud to je tak, jak píše WitherBoss, tak jsi použil celkem blbej příklad. V ČR je to dle trestního zákoníku posuzováno jako trestný čin.
Aa, tak já nevím, jaký jiný příklad dát. Zkus něco vymyslet ty :emoji_nerd:

Bože mýho :emoji_smiley: S prvním banem jsem obeznámen, ten řešit nemusíme, tam asi není co řešit. Ale k tomu poslednímu, resp. poslední větě, před týdnem sem se zase dostal k CM, a chtěl sem zkrácení trestu, povedlo se, tak sem si řekl, že se tam půjdu kouknout, co je novýho a tak. Chtěl sem se zkrátka jenom kouknout, neškodit, trochu si zase zahrát, nikomu nebráním, ať mi tu druhou postavu a postup ve hře smaže, ať z toho nemám zisk atd atd..
Ten váš ban systém je docela postavenej na hlavu, vždyť logicky 99% hráčů, co dostane jenom ban se stejně i přes ten ban přihlásí, protože nechtějí čekat, nechtějí hrát někde jinde, protože tu mají svou hru a hlavně, chtějí být pořád v obraze, a já vím, že těhle hráčů je minimálně na survivalu fakt hodně. Za mě osobně si myslím, nevnucuju vám to, by bylo nejvhodnější hráče trestat IP Bany na nějakou dobu, protože takhle za 1) při banech vám tam budou lézt pořád a pořád, a vy se ubanujete (tenhle bod jsem měl problém zformulovat, tak sem ho zjednodušil) a za 2) následně při "IP Banech navždy" přijdete o další hráče, a co si budem, komunita týhle skvěle graficky propracovaný hry klesá, celou dobu obhajuju a mluvím o těch hráčích, co doopravdy hrajou (já, a ty další.. :D)

Namísto normálních banů, který hráčům přímo říkají "připoj se" bych třeba ten IPBAN ocenil, ano, nemohl bych se připojit přes IP = tudíž bych neobcházel ban = neporušil bych další pravidlo = nedostal bych další ban, protože bych už měl právě ten, říkejme tomu "TempIPBan"

standiczech

Čokoládka
Eem, mně to teda nikdy nic takového neřeklo a že jsem tady měl asi taky 2 bany :D To je potom už o tom, jak to komu funguje v hlavě. Jsem jen admin, do pravidel ani systému trestů hrabat nemůžu. Jen je dodržuji a řídím se podle nich. Tyto věci záleží především na @MrWakeCZ, ale podle mě to takhle funguje dobře, jen tebe to asi mate a místo "Zkrácení trestu" vidíš "Připoj se" :D

No.. a jak tak čtu, tak naštěstí jen admin, je krásně na pár členech A-Týmu vidět, jaký mají to "cítění" pro hráče.

Každopádně si myslím, že tohle potrestání není adekvátní k situaci, bohužel při aktuálních podmínkách s tím neudělám asi nic.

Rád bych tedy tímto chtěl zažádat o změnu trestu, resp. doby, mám návrh a myšlenku IPBanu dokonce trvání mého současného banu na (to jest 22.12.2018, 13:17 hod.), to je, alespoň si to myslím fér. @standiczech

standiczech

Čokoládka
Fér je též necheatovat a nekazit hru ostatním. Kdybys nic ze zakázaných módů nepoužil, nemuselo nic z tohohle být. Jestli se těmito příspěvky snažíš dostat unban, tak tě asi zklamu :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.