• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

TadiklCZE

Aktivní člen
Jak už asi spousta z vás ví, tak mnoho členů z AT odešlo ať jsou to helpeři, admini nebo buildeři tak se mi všechno celkem blbě nese. Spousta z nich tu hrálo dlouho, pomáhali, zlepšovali nám náladu a hlavně vždy byli k službám :emoji_slight_smile:.
Proto jsem udělal právě tuto reakci, chtěl právě toto založit, aby jste zde mohli napsat své pocity a jak jste je všechny vnímali. Myslím že my všichni je stále budeme mít radi i když toto udelali, protože není důvod je nemít rád :emoji_slight_smile:.

Moc děkuji za přečtení a doufám že aspoň něco tu hodíte :emoji_wink:.
TadiklCZE (sorry za možné chyby v textu)

RainyJohnn

                          
Je to smutný no. Ale, je to jejich rozhodnutí, a my to musíme tolerovat.

granik

Velmi známý člen
Je pravda, že spousta dobrých adminu a celkově všichni odešli. Znám uplně všechny členy AT je to obrovská rána a chlouby CraftManie odcházejí :(.

Gangyy_

Josef Vejs
Pořád jsem tu já!:emoji_snowman: já jsem ten kdo spasí svět!

Jako mrzí mě to, že odešli, ale je to jejich rozhodnutí :emoji_see_no_evil:

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
Nemaš zač pamatuj všechno co mě někdo davá mu bude oplaceno.
Takže když ti dám milion tak mi ho vrátíš? :emoji_joy:

Jinak k tomu příspěvku, každému je líto že odešli, ale bylo to čistě jejich rozhodnutí a mi ho musíme tolerovat. Nechť odpočívají v pokoji. :emoji_upside_down::emoji_grinning:

Voojta

Vysvětlení toho co napsal granik:
Když mu dáte facepalm za to, že měl nesmyslný příspěvek, on vám dá bezdůvodný facepalm na cokoliv co jste napsali.
Co z toho plyne? Že to je člověk který si jinak nedokáže pomoci než tím, že bude dávat zbytečné a nesmyslné příspěvky a rozdávat bezdůvodně facepalmy.
Ano, už vidím jak mi sem dává granik facepalm. Ale mi to nevadí, když si prostě chce dokázat, že je to b*b..

Teď k tématu:

Ti kteří odešli byli dobří členové AT a dobří lidé na cm celkově, jejich odchod mě mrzí, ale odešli protože je to nebavilo a 1 byl myslím kicknutý z toho, že porušoval pravidla vedení.
Tak jako když @iTzErr0r včera na jiném discord serveru nadával, spamoval, trollil. A to v pravidlech pro vedení cm stojí, že člen AT nemá trollit jak na cm tak i na jiných cz/sk serverech. Bohužel screeny nemám, ale ať se error zamyslí prosím.

A pro mě je nejhorší to, že odešel Prochy. Byl dobrý jak hráč tak i helper a admin..

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Vysvětlení toho co napsal granik:
Když mu dáte facepalm za to, že měl nesmyslný příspěvek, on vám dá bezdůvodný facepalm na cokoliv co jste napsali.
Co z toho plyne? Že to je člověk který si jinak nedokáže pomoci než tím, že bude dávat zbytečné a nesmyslné příspěvky a rozdávat bezdůvodně facepalmy.
Ano, už vidím jak mi sem dává granik facepalm. Ale mi to nevadí, když si prostě chce dokázat, že je to b*b..

Teď k tématu:

Ti kteří odešli byli dobří členové AT a dobří lidé na cm celkově, jejich odchod mě mrzí, ale odešli protože je to nebavilo a 1 byl myslím kicknutý z toho, že porušoval pravidla vedení.
Tak jako když @iTzErr0r včera na jiném discord serveru nadával, spamoval, trollil. A to v pravidlech pro vedení cm stojí, že člen AT nemá trollit jak na cm tak i na jiných cz/sk serverech. Bohužel screeny nemám, ale ať se error zamyslí prosím.

A pro mě je nejhorší to, že odešel Prochy. Byl dobrý jak hráč tak i helper a admin..
Nebudu sem s*át se věci mimo téma, ale k tomu oplácení. Ano, Error vám tam zaspamoval discord, Leonsi.. ale co si s tím ty dělal? Ano, chtěl jsi mu to oplatit tím, že si dáš jeho nick, jeho profilovku a zaspamujes CM discord. Ten váš zajimavej rozhovor jsem četl, mám k tomu screeny, pro ty, co by je chtěli vidět, ať mi napíši do SZ. A prosím moderátory, vim že je to příspěvek mimo téma, ale byl bych rád, kdybyste ho tu pro jednou nechali. Díky

Omlouvám se za chyby, psáno z mobilu ;)

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Jedinou normální věc zatím napsal @Voojta :emoji_astonished::emoji_nerd:

Můj názor je takový smíšený, nejsem rád že odešli, ale zase těším na ty lidi, kteří ještě příjdou. A ti co přišli, těm držím palce ať se nenechají buzerovat od týpků co žárlí :emoji_pray::emoji_pray:
AT nikdy nebude stejný pořád, vždycky příjdou noví lidi a staří buď zůstanou, nebo odejdou... Je to jejich rozhodnutí a my s tím nemůžeme nic udělat. A ještě jedna zajímavost..
Skoro každý člověk, který odešel z AT po čase říkal jak se CM zhoršila... není to divný? :emoji_no_mouth::emoji_no_mouth:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.