• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Koupil jsem si za 3 VT HeadCrate a když jsem ji otevřel, nestačil jsem se divit.. Padla mi steve hlava bývalého buildera RainyJohnna. Hlavu neprodám jelikož nikdo nechce steve hlavu a ani já ne... A nikdo nebude chtít hnusnou steve hlavu na mé budoucí výstavě hlav.. Proto vás prosím o vrácení 3 VT, nebo aspoň jinou HeadCrate. Děkuji.
2018-09-10_14.21.13.png
2018-09-10_14.21.22.png

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Momentálne sa HC kupovať neoplatí, keďže je tam viac ľudí ktorí už v AT nie sú, a dokonca prišli aj noví. Po nábore sa však určite HC updatne, alebo by sa malo. Avšak s tou HC neviem, či je to čo si dostal nejak vymahateľné, mne tiež párkrát padol niekto, kto už v AT nebol, alebo si zmenil nick a neriešil som to a odložil som si to :D

Krosta8

Prostě Keighto
Ahoj,
napsal jsem ti tě do seznamu, abych věděl, že máš dostat novou.
Napsal jsem si také aktualizaci HeadCrate. Jakmile to bude možné, provedu aktualizaci a ty obdržíš svou HeadCrate. Budu tě informovat.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.