• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Hej proč hned uzamkl ten prispevek ta cokolada?
Chci se proti tomu banu odvolat na nick Kysperk934, ten ban byl udelen nepravem. Prilozte mi sem log ze sem neco takoveho psal, protoze nepsal
A at to ta cokolada neuzamyka ten prispevek kdyz to ani nebylo vyresene. Prisel beztak ve 4 rano domu jeste s vejskrabem s kapse a uz oxiduje na forku

No hosi vy chrnite vsichni už asi tak já půjdu taky tak to tu beze mě vyreste a doufam že až si v poledne budu chtit zahrat tak me to tam normalne pusti. Dik a dobrou noc

Podle tvé gramatiky soudím, že ti bude maximálně 14 let. Ban nebyl udělen neprávem, jen ty to tak bereš. Tady se bany dávájí za něco co je ověřené a ne jenom proto že se adminům nelíbíš. Standiczech A.K.A čokoládka není robot každý musí spát a ne že ty si pískneš a všichni admini kolem tebe budou skákat. Takhle to nefunguje.

Hoši, tak vy máte dost.
Kdo tomu vůbec věřil, že jsem majitel něčeho nedefinovatelného? A co ty urážky na mou osobu od Traye? To se nebude řešit když se tu řeší takovéto hovna? Si uvědomte, že tenhle server žije jen díky takovýmto namachrovaným frajírkům kteří si koupí VIP jen aby byli cool, normální člověk nedá 200 za to aby si mohl změnit barvu chatu. Tím, že jsem dostal ban tak na tento server už nebudu moct přivést mé namachrované kamarádíky a tím pádem tu odpadá další příjem z VIP takže dejme tomu že čokoládka tím přijde o svou výplatu - no nevím zda tu pobíráte nějaké peníze admini za tu vaši práci, ale dělat to zadarmo třeba 4h denně je fakt hrozný. Nevím kolik vám je ale pokud 20 letý admin je na serveru 4h denně a nedostává za to zaplaceno tak to upřímně nechápu.

View attachment 49873
Tady zase někdo vyhrožuje
[/Q
1)Jestli se ti nelíbí tak tady na tom serveru nemusíš hrát.
2) Věta: You dont have destroy permissions here = nemáš zde povolení níčit.
3)Tray tě nijak neurážel vůči tvé osobě pokud jo tak na screenech to vidět neni jde tam akorat videt jak jsi napsal hráčovi že laguje server a on ti napsal 2urážky.
4) Tím že jsi napsal že dostávájí peníze to už není tvoje věc ale věc Waka který je odměnuje za jejich práci
Už tu nehodlím s tebou ztrácet čas. Nazdar

Desmondkok

Aktivní člen
hochu hochu...
1. na serveru se denně řeší desítky přestupků, to že ty jsi viděl nějakýho hráče nadávat neznamená že tím budeš argumentovat o několik hodin/dní později a tvrdit, že admini to neřeší, jenom proto, že nevíš, zda byl dotyčný potrestán nebo jsi to přímo neviděl a zároveň pokud jsi ho sám nenahlásil
2. jestli ti vadí, jak druzí porušují pravidla tak je nahlaš a nestěžuj si, že admini dělají ***, oproti ostatním i větším serverům zrovna tady At funguje
3. Nikoho nezajímá, jestli ti někdo věříl, že jsi majitel nebo ne, jakmile to napíšeš je to porušení pravidel, kdyby jsi za to dal alespoň "xD" nebo něco dalo by se to možná pochopit jako "sranda", ale když rovnou vytáhneš na fórko a začneš tady kopat kolem sebe tak ničeho nedosáhneš, akorát adminy utvrdíš v jejich přesvědčení.
4. Nemohu to říct jistě, ale jestli tě to zajímá tak od doby vydání EULA pravidel Mojangu klesly příjmy všech MC serverů, zároveň k tomu drasticky poklesl počet hráčů hrajích MC, což znamená, že ve velké většině případů admini a členové AT nedostávají zaplaceno, spousta z nich to dělá dobrovolně, protože je to baví a protože chtějí, jestliže jsi nikdy nebyl členem AT není divu, že tě to překvapuje...
5. "Vyhrožovat" tím, že na server nepřivedeš svoje "kamarády" a tím pádem serveru nedopřeješ zisk je opravdu směšné, povinností a cílem AT je udržet tu přátelskou a slušnou komunitu, né si tu za každou cenu namastit kapsu, takovýhle typ serverů vymřel právě s příchodem EULA pravidel a i z logického pohledu je pro server daleko lepší mít stabilní počet hrajících hráčů nežli mít jednorázový či dočasný zvýšený příjem na úkor návštěvnosti serveru.

Jestliže si chceš zachovat nějakou důstojnost a mít šanci na unban prosím omluv se za svoje jednání a omluv se i za tu zprávu, která vedla k banu, jinak akorát voláš do tmy, ve zkratce chovej se zodpovědně a né jako dítě.

standiczech

Čokoládka
Čokoláda, standiczech, ten s tím vejskrabkem, nebo co jsi to psal, to máš jedno, se věnoval jiným věcem, než tvému příspěvku, kterej teda číst celej, to je něco. Porušil jsi pravidla serveru, jak vyhrožování banem, tak vydávání se za člena AT (majitele). Tady je úplně jedno, kdo ti to věřil, nebo nevěřil, ale těmahle screenama jsi se v podstatě ještě usvědčil sám. Hlavně že na začátku píšeš, že se jedná o neoprávněný ban a měl by být okamžitě odstraněn. Koukal jsem, že jsi dával i žádost o unban. Jistě budeš překvapen, když ho zamítnu a můžu ti zaručit, že v nejbližším měsíci minimálně se unbanu fakt nedočkáš. Pokud máš něco proti, jedná se o permanentní ban, který byl udělen podle systému trestů. Permanentní je navždy, takže i kdyby mi ten ne příliš vlídný vztah k tobě a tvému chování trval jen měsíc, jedná se o zcela oprávněnou věc a je jen na mě, kdy dostaneš UB, nebo ne. Snad jsi docílil toho, čeho jsi chtěl a můžeme to tady hezky v klidu ukončit :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.