MrMitchellinCZ
Kubikula je fujki
George a Sven připláclí k jednomu rozpadlému domu se plížili okolo procházejícího vojska těch příšer. Najednou si jich jeden z příšer všimnul. Když se na ně podíval začal příšerně řvát. Ostatní příšery se podívali na toho, kdo začal příšerně řvát, přiběhli k němu a potom se vrhli na Svena a George. George a Sven začli utíkat. Už vyběhli z vesnice a běželi přeš pole. Po 10 minutách co běželi si všimli velkého opevnění, brány té pevnosti se otevřeli a dva vojácí kteří byly na hlídce se podívali na George a Svena a zařvali na ně: ,,Vy dva ! Rychle, utíkejte do bezpečí." George a Sven rychle vběhli za brány, velitel stráže u brány zařval: ,,Zavřete to než se sem dostanou temní, rychle!" Brána se rychle zavřela, všichni temní přiběhli k bráně a začali na ní bušit ale marně. Brána byla tak tlustá, že by ji neprorazilo ani beranidlo. Když se George a Sven vzpamatovali všimli si, že jsou uprostřed města. Velitel stráže u brány okamžitě slezl po žebříku dolů z hradby a běžel k dětem. ,,Kdo jste a jak jste se dostali tam ven?!" zeptal se jich. Sven řekl: ,,Naši vesnici napadli ti "temní" a podpálili ji, my dva jediní jsme z naší vesnice přežili. Já jsem Sven a tohle je můj mladší bratr George." ,,Moc mě těší," řekl velitel, ,,já jsem velitel hradní stráže Fong v tomto velko městě Esterméd." ,,Těší náš, Fongu," řekl George. Když se jeden z vojáků podíval na George, všiml si jeho meče a řekl: ,,Co to máš George?" ,,To je meč těch temných," řekl George. ,,Cože?" řekl velitel Fong, ,,okamžitě mi ho dej, budem to muset odnést starostce Bézii. Tady důstojník Josh vás odvede tam, kde se o vás postarají." Josh vystoupil z řady a řekl: ,,Moc mě těší, pojdte za mnou prosím." George a Sven šli teda za ním. Po 5 minutách došli k nějáké velké budově kde venku na zápraží hráli dva ozbrojení chlapy karty. Josh za nimi šel a něco jim řekl, poté odešel a ti dva muži šli k Svenovi a Georgovi. ,,Moc mě těší," řekl jeden z nich, ,,já jsem generál Gregorry." Pak promluvil ten druhý: ,,Slyšeli jsme co se stalo, pojdte s námi. Mimochodem, já jsem generál David." ,,Těší nás," řekl George, ,,já jsem George a tohle je můj starší bratr Sven." ,,My víme," řekl David, ,,všechno nám řekl Josh." Najednou se Gregorry podíval na Svena a George a řekl: ,,Co to máte na čele?" ,,Ehm.. Mateřské znaménko," řekl Sven. ,,To není mateřské znaménko," řekl David, ,,to je znak toho, že jste obdařeni, Ehm... velkou sílou?" ,,Jakou?" řekl Sven a dal si ruce v bok. ,,No víte," řekl David, ,,někdy se rodí děti které jsou obdařeni ovládacími schopnostmi." ,,Jakými?" zeptal se George. ,,Dítě, které je obdařeno těmito schopnostmi má na výběr jeden elemnt který bude ovládat. Přesněji, vodu, zemi, ohen nebo vzduch." řekl Gregorry. ,,Ale smí se je učit používat až od 15 let!" zařval David. ,,Ehm, mě je 13 a tady Georgovi 11," řekl Sven. ,,No právě!" zařval znovu David, ,,smíte se je učit používat a vybrat si elemnt až od 15 let!" ,,Vzpamatuj se, Davide," řekl Gregorry, ,,temní útočí a mi potřebujeme jakékoliv posily, a někdo, kdo má ovládací schopnosti by se nám hodil." ,,Ale to nic nemění na tom, že zákon je zákon!" řekl neklidným hlasem David. V tom se tam objvila nějáká dáma v černém plášti a řekla: ,,Copak se tu děje?" zeptala se. ,,Starostko Bézie, generál Gregorry chce tyto děti učit ovládat živly." Řekl David. ,,Ale je válka, máme tu ještě dvě děti které jsou těmito schopnostmi obdařeni a mohli by nám pomoct porazit temné." ,,Hmm," řekla starostka Bézie, ,,i tak to můžu změnit protože pravidla tohoto města jsem vymýšlela sama já, ale mám to změnit?"
Má starostka Bézie dovolit Gregorrymu vycvičit děti v ovládání živlů? To rozhodněte vy!
Má starostka Bézie dovolit Gregorrymu vycvičit děti v ovládání živlů? To rozhodněte vy!
Naposledny upraveno: