MrMitchellinCZ
Kubikula je fujki
Starosta Bézie se podívala na Gregorryho, pak na Daivda a řekla. ,,Davide, máš sice pravdu, že naučit děti používat jejich schopnosti by bylo nezákoné ale jsme v krizy, sousední města nám neodpovídají na žádosti o pomoc, bohužel." ,,Jak chcete má paní," řekl David nevrlým hlasem, otočil se a odkráčel si to směrem k hlavní bráně. Starostka Bézie se podívala na Gregorryho a řekla ,,Ty, zaved je k ostatním." ,,Ano paní," řekl Gregorry a mávnutím ruky naznačil Svenovi a Georgovi aby šli za ním. Za chvilku dorazili k jakémusi domu, když je Gregorry zavedl dovnitř seděli tam dvě děti v podobném věku jako Sven. Řekl Georgovi a Svenovi aby se k nim posadili a seznámili se. Když si George a Sven sedli ke stolu všichni čtyři mlčeli protože se každý z nich styděl promluvit. Po 2 minutách ticha řekl Sven tichým hlasem: ,,Ehm... Ahoj, já jsem Sven." Pak se přidala ta holka která seděla u stolu a řekla: ,,Ahoj, já jsem Suzy a tohle je Martin." Nakonec se do konverzace přidal i George a řekl: ,,Ahoj, já jsem George." Když si dopovídali přišel za nimi Gregorry a řekl jim, že by měli jít spát, prý že je zítra velký den. Všechny čtyři je zavedl do velkého pokoje a řekl jim: ,,Dobrou noc, zítra vás zavdu za mistry živlů?" Pak sfouknul svíčky a odešel. Sven celou noc přemýšlel o té postavě kterou viděl v krystalu toho meče. Nakonec se mu také podařilo usnout. Když se další den probudil všichni z pokoje už byly pryč, když sešel dolu po schodech viděl je tam u stolu jak snídají. Přidal se k nim a k snídani si dal pouze jablko. Když dosnídali Greogrry jim řekl aby šli za ním. Po asi 10 minutách cesty přišli k něčemu co vypadalo jako panství a vedle toho byla zahrada. Na tom stáli čtyři lidé. Jedna z nich byla žena a ostatní tři byli muži. Když k nim přišli blíž tak první promluvila ta žena: ,,Zdravím, já jsem Bella a jsem mistr ovládání vody." Pak promluvil jeden z těch mužů a řekl: ,,Zdravím, já jsem Ozai a jsem mistr ovládání ohně." Druhý muž řekl: ,,Zdravím, já jsem Štepán a jsem mistr ovládání země." A ten poslední řekl: ,,Ahoj, já jsem Paku a jsem mistr ovládání vzduchu." Když se všichni čtyři představili stoupnul si před ně Gregorry a řekl: ,,Ted když znáte vaše mistry, každý z vás si vybere jeden z živlů, a první, kdo si bude vybírat je Sven." Sven se ztuhnul a trochu se při tom usmíval...
Jaký z živlů si má Sven vybrat ? Rozhodněte vy !
Jaký z živlů si má Sven vybrat ? Rozhodněte vy !
Naposledny upraveno: