• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Patrik_ManCZ12

Aktivní člen
No Už Nadešel čas. abych skončil s CM Některé už ví některé neví že už jsem se o tom vyjádřoval že končím. Někdy Budu Hrát Někdy Nebudu.Hlavně Bych Chtěl Poděkovat Hráčum:
Cheap_ = CheapFan! :D
F3ryCZ = Super Kámoš! :p
Děkuji Všem Hráčum Který mi Dávali Donate! :O No A Ahoj! :p

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Hele Lidi? Vy tomu fakt věříte že končím s CM? :D
Chtěl jsi skončit, ale hodinu bez MC už jsi nezvládal, tak ses na ten konec vykašlal. ;)
Děti jako ty neznají slovo ,,chodit ven,, tak si radši založí téma o tom jak končí, aby je každej politoval a pak hofínko.
Včera jsem se po dlouhé době přišel podívat na skyblock a co nevidím.. no tebe zase s těmi tvými ,,tipy,, měl jsem 100 chutí ti napsat (TIP) - Nechceš už třeba zavřít hubu? Ale jelikož jsem ,,hodný,, člověk, tak jsem to nenapsal. o_O
Radši nic nezakládej a hraj si svůj poklidný nudný život. :*

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Čtu to AZ ted ale když jsem to viděl hned jsem zajasal. A když jsem zjistil ze je to vtip malého děcka, udělalo se mi zle. Sára Já jsem se radoval ze končíš a on to je jen ubohej vtip?
Btw pisu to na mobilu

F3ryCZ

Aktivní člen
Čtu to AZ ted ale když jsem to viděl hned jsem zajasal. A když jsem zjistil ze je to vtip malého děcka, udělalo se mi zle. Sára Já jsem se radoval ze končíš a on to je jen ubohej vtip?
Btw pisu to na mobilu
Tak proči sakra dáváš face palm ?

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.