• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

EzzKill4U

Už jen obyčejný hráč
Zdravím,
chtěl bych se omluvit za to, co se stalo ve čtvrtek myslím.
Štvalo mě to a tak jsem to napsal.
Bohužel jsem to nenapsal adekvátně situaci, a tak jsem pravděpodobně naštval kdejakého člověka.
Vyznělo to tak, jako kdyby jste nic nedělali, což je samozřejmě blbost.
Odvádíte skvělou právi, jen tak aktivita na fóru předtím někdy zaostávala mi přišlo.
Ale abych nebyl pořád u toho špatného, protože vše zlé je k něčemu dobré,
myslím si, že se od té doby zvýšila vaše aktivita na fóru.
Většinou jsou nahlášení do 2 hodin vyřešená, často ještě rychleji.
Dřívě tomu tak nebývalo.
Ještě jednou se omlouvám.
Sewor

@Flafy_LP
@MrZaky
@Trewish
@Keyio
@Filip6_CZ
@PVNST
@Misery96
@MrWakeCZ

Flafy_

Hladový Builder
:O Tak tohle jsem nečekal :D Mě se nemusíš omlouvat.. :D :) My jsme si to vyřešili v MC :D:D Ale i tak. Omluvu přijímám :D

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Sewore, já jsem nezaregistroval nic za co by ses konkrétně mně měl omlouvat.
Ve čtvrtek si myslím, že moje aktivita na foru určitě pokulhávala, protože jsem se snažil plně věnovt creativu a Landerasu.
Takže děkuji za omluvu, i když nevím za co :D. Nicméně jsem rád, že se tu najdou lidi, kteří si uvědomí chybu a dokážou se omluvit.

EDIT: Jo tohle. To neřeším, jsem na podobné reakce zvyklý. Upřímně, je pravda, že já moc bany nedávám, ale když vidím, že je něco špatně, tak trestám. Je fakt, že když není online žádný admin, tak mají helpeři svázané ruce.

EDIT2: Ve hře mne najdeš často, ale jestli nebudu AFK, toť otázka. Dneska toho nemám málo na práci a reálný život je pro mne o trochu důležitější.

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.