• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

1KND1

Velmi známý člen
Rad bych se omluvil vsem komu jsem udelal za poslednich par mesicu problemy, za moje chovani, za muj pristup.
Nechci aby jste mi odpustili vim to ani zadat nemohu.... chci jen aby jste zkusili jednu jedinou vec... a to dat mi jeste sanci tato omluva neni smerovana urcite skupine lidem, ale vsem. Teprve ted si uvedomuji proc jsem prisel na craftmanii, stejne tak jako jak jsem se hloupe choval... Vyhradna omluva patri A-teamu... hlavne flafymu a miserymu... snazim se o zmenu... a jeden z mnoha kroku je omluva. Timto bych se rad omluvil vsem, koho jsem narknul, vyprovokoval. PvP me nebavi, a natacet uz nemohu.Na craftmanii chodim jen kvuli BW. V tuto chvili me nenapada uz nic co bych zde mohl napsat....
PS.: jen jedna otazka-> Proc jsem se tak choval.. o_O

Flafy_

Hladový Builder
Zdravím,
děkuji ti za to, že jsi se omluvil.. Snad začnu věřit, že se snažíš být lepším..

Wau.. :) Doufám, že ti to alespoň do konce ledna vydrží.. A kdyby jsi potkal nějakého cheatera.. Napiš ;)

W

WarcoldCZ

Návštěvník
@1KND1 Někdy si řikam proč jsem se taky takle choval, ale stále na to nemohu přijít..

1KND1

Velmi známý člen
@Flafy_LP ano, snazim se zmenit... prave proto se snazim investovat nikoliv do pvp veci ale do orzdavani :) a jinak cheatery nahlasovat jiz nemohu
1) Bandicam me crashuje mc
2) Uz na to nemam nervy ani chut
3) zabira mi to zbytecne moc mista na disku-> mam sice 1 tera ale minule jsem mazal cca 300giga na Disku D :D a to vse byly videa...

@Croccy44 Vis takhle jsem se choval na gamesites serverech i na jinych :) porad na gamesites drzim rekord-> za rok prez 75 mutu, kicku, banu za aroganci. Pochopil jsem ze nemohu jit proti proudu ani s nim tak pujdu kolmo, nechci uz zadne spory omrzelo me to na craftmanii jsem prisel kvuli odpocinku, zakopat trolla ale bohuzel vstal a premohl me... V domacnosti kde bydlim prisla zasadni zmena (nechci o ni mluvit) a s touto zmenou prisel ban na craftmanii (dekuju flafy) i na forku (dekuju MrWake) diky temto banum jsem nemohl sledovat co se deje na CM jak na forku tak na severu a ja zacal premyslet o svojim chovani nyni hraji na vanilla serveru kvuli odpocinku i odreagovani.Kdyz byl reset banlistu myslel jsem si ze dostanu do pul hodiny ban.. ale nestalo se tak prijmul jsem sanci znovu se pripojit a zacit, zacit se normlane chovat a pokusit se o zdrzovani vsech konfliktu a pokud se jedna o cheatery musel bych se podivat po nejakem jinem nahravacim programu... budu rad za nejake navrhy popripade odkazy :)

Misery96

Dark Lord of the Sith
Dobře no..
Budu ti věřit, že ses polepšil ;)
Každý si zaslouží 2. šanci a to se netýká jen banu .... :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.