• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Dobrý deň , chcel by som sa spýtať na koľko dní/mesiacov/alebo navždy je FlyHack? Nikde to neviem nájsť poprosím o radu ďakujem :)

Nie mne ale kamošovi :-D volá sa dragon_man ževraj ho repli "videl v pvp lietať". Tu máte screen čo my poslal .Je mi môj kamarát vzácny , najviac pomáha na serveri , neviem prečo hackoval, možno to bol bug neviem nebol som tam. Len by som chcel odpoveď že na koľko to je, ale keď vy, pán peliik píšeže že sa to resetovalo tak čouž :/

Přílohy

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Nie mne ale kamošovi :D volá sa dragon_man ževraj ho repli "videl v pvp lietať". Tu máte screen čo my poslal .Je mi môj kamarát vzácny , najviac pomáha na serveri , neviem prečo hackoval, možno to bol bug neviem nebol som tam. Len by som chcel odpoveď že na koľko to je, ale keď vy, pán peliik píšeže že sa to resetovalo tak čouž :/
To je perma -> neskončí mu, musí si napísať o unban. :D

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
"Tvoj kamoš" má smolu, pretože pokiaľ má ban, tak je to ban navždy. Za všetky cheaty je ban navždy (teda skoro). :D
Keď bude "tvoj kamoš" chcieť, tak nech si napíše žiadosť o UB a bude to na Replim, či mu UB dá alebo nie.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.