• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Naus

Člen
Zdravím, chci se zeptat zda na účtě s nickem OldManPRO nebo Thundar_ nemám stále OVIP, zkoušel jsem se připojit přes nick Thundar_, ale zde to OVIP nemám. Hrával jsem zde před lety (Ještě tehdy když tu byl Admin Cheap a Adminka zuzka) a chtěl bych právě dostat to OVIP zpět, nestálo zrovna málo peněz a psalo se, že bude Navždy. Popřípadě kdyby se našlo to OVIP na OldManPRO nebo Thundar_ tak bych se chtěl zeptat zda by nešlo předělat na účet s nickem Naus_. Můžu potvrdit, že účet Thundar_ a OldManPRO jsou mé (je to totiž jeden originální minecraft, OldManPRO je první nick a pak jsem ho přejmenoval na Thundar_), mám stále přihlašovací údaje.

standiczech

Čokoládka
Musím říct, že to je už slušná doba, co jsi tu nebyl a CM za tu dobu šla kousek dopředu. Například 1.7. 2018 zde proběhl wipe, při kterém se dělalo nové VIP = to staré už není, proto se ti smazalo. Jako náhrada se dává EVIP, k tomu ale mají přístup jen @MrWakeCZ a @Krosta8, takže musíš počkat na ně :D

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
OVIP nejsou dohledatelný jelikož to je rok 2014, záznamy o VIP máme až od 2015. :oops: Takže nevím...

Naus

Člen
Za komunistu už bych to VIP měl zpátky dávno 😄. Hele, je to na vás, buď mi budete věřit a dáte mi EVIP (jak to děláváte) a nebo ne, nic se neděje, svět se mi z toho nezničí 😄. Když tak si ho koupím znovu a bude, jen jsem se chtěl zeptat jestli by to nešlo dát zpátky. Aspoň podpořím server :).

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Bez důkazu ani ránu, tohle by mohl říct každý. Samozřejmě důkaz mít po x letech je blbost, ale co už... pokud jsi někdy nežádal o převod, nebo někde nemáš screen z CM, kde to jde vidět jelikož jsi ho musel mít aktivní min. 4 roky (do toho wipu) tak.... nic nebude.

Naus

Člen
Však já to chápu, v pořádku. Ale zkusit jsem to chtěl (tím neberte, že by to nebyla pravda, ale viděl jsem, že ty VIP lidem vracíte, tak proto jsem to chtěl zkusit). Děkuji za spolupráci a velké díky, že jste byli ochotní mi pomoct s mým problémem, protože tohle se jen tak na server nevidí, že A-Team funguje. Ještě jednou díky a nashle