• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Mám vymyslet další kapitolu?

• Ano

Votes: 24 100.0%
  • Ne

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    24
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Inter

Velmi známý člen
KAPITOLA I.
Jednoho krásného večera, co na lobby CraftMánie zapadalo slunce za vysoké hory, pobíhali po SkyBlocku dva kamarádi. Jeden z nich stavil ostrov, druhý se snažil postavit přístřešek, kde by se mohli schovat na noc. Starší se jmenoval Riox a mladší nesl jméno Crocy. Jejich ostrov se už začínal tvářit útulně, skoro jako nějaká pěkná louka s kopcem, v němž měli Riox a Crocy příbytek. Jejich domek byl velký, z půlky zabudovaný v kopci. Riox se vydal do obchodu aby nakoupil nějaké jídlo do spíže, a Crocy mezitím stavil vodní mlýn na řece. Riox se potom ještě zastavil u jeho kamaráda který nebyl na jeho ostrově, a ten se jmenoval Princcraft, ale Riox mu často a rád přezdíval Prime. Crocy se mezitím vrátil do jejich domu, a protože byl unavený lehl si a usnul. Riox se potom vrátil na ostrov. Crocy spal jak zabitý, tak si Riox sedl a začal přemýšlet. Přemýšlel, a najednou ho napadlo, že by vlastně byl rád kdyby byl členem A - Teamu. "Ale to se přece nikdy nemůže stát.." Pomyslel si v duchu. "Ale co kdyby.." A tady se zrodilo semínko dobrodružství! Riox se podíval na hodiny protože bylo hodně pozdě, ulehl do svého pokoje ale usnout se mu povedlo až za dlouho, protože ho myšlenka tohoto neuvěřitelného cíle nenechala spát. Hned ráno se začal k údivu Crocyho vybavovat různými věcmi. Jak pak ale potom Crocy poznal, bylo to hodně chytré, protože meč, luk, jídlo a další věci se na takové cestě velmi oplatí. Pomalu přesvědčil Crocyho, Prima, a protože Vanessa, kterou Riox přezdívá Fialka páč ji to štve, se chtěla přidat taky, tak se nakonec vytvořila skupinka čtyř kamarádů, která se po hlavě vrhla do dobroudružství které skrývala CraftMánie již tolik let.

To byla dnešní část příběhu, děkuji lidem @MrRiox , @VanessaBitch , @Croccy33 a @Princcraft . Tito lidé na sebe vzali role hlavních hrdinů příběhu. Dnes ještě rozcestí nebude, doufám že to nebude vadit. Možná to někomu přijde divné, ale to co moje palice vymyslela, to jsem tu dal :D .
Ještě jednou děkuji a

loučí se s vámi blázen jezdící na atomovce

Inter.

Naposledny upraveno:
P

PVNST

Návštěvník
Jsem čekal, že to bude o něčem trošku jiném, ale ne dobré ... nebudu už rejpat :D

S

Spirit

Návštěvník
tak si Riox sedl a začal přemýšlet. Přemýšlel, a najednou ho napadlo, že by vlastně byl rád kdyby byl členem A - Teamu. "Ale to se přece nikdy nemůže stát.." Pomyslel si v duchu. "Ale co kdyby.." A tady se zrodilo semínko dobrodružství! Riox se podíval na hodiny protože bylo hodně pozdě, ulehl do svého pokoje ale usnout se mu povedlo až za dlouho, protože ho myšlenka tohoto neuvěřitelného cíle nenechala spát.
Dobrá úvaha ako sa dostať do AT.. (kappa)

Inter

Velmi známý člen
Je to hezké, akorát NEJSEM PRIMCRAF ALE PRINCCRAFT! :D

(kappa) :D
JÁ VÍM ale potřeboval jsem to upravit :D Jestli chceš tak v další kapitole budeš mít teda normální :D Jako mohl bych to upravit i teď.. Ok budeš tam mít teda Princcraft :D Ale přezdívka bude stejná! :D Tím myslím jako že Riox a spol. tě budou přezdívat Prim (nebo si vymysli přezdívku), ale normální lidi tě budou oslovovat "Pane Princcraft". :D

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.