Horzičkaaa :3
Velmi známý člen
Predchádzajúca kapitola
Nakoniec Wake a ostatní vyliezli na plošinu s command blockom. Nepôsobil nijak zvláštne a hoci bolo vidno že na ňom tamojšie podnebie zanechalo stopy, Wake dúfal že silu na jeden príkaz ešte má. Vedľa command blocku bol do kameňa zabodnutý červený obojručný meč - zhodou okolností celkom podobný tomu Horzkinmu - ktorý upútal Trewishovu pozornosť. "Ustúpte, môže to buchnúť." varoval svojich spoločníkov Wake a položil pravú ruku na blok od ktorého závisela úspešnosť ich cesty. Zhlboka sa nadýchol a zadal bloku jediný príkaz:
"Kým to dračie vajce strážim ja, niekto ako ty sa ho ani nedotkne!" zreval na Rioxa Trewish a vytrhol zo zeme ten červený meč. Podal batoh Wakovi a rozbehol sa v ústrety Rioxovi. Väčšina skupiny predpokladala, že nemá proti nemu žiadnu šancu, avšak nevedeli, že Trewish má v rukáve tiež nejaké esá. Tým prvým bolo, že mykol ľavou rukou a uvoľnil skrytú čepeľ. S mečom v jednej ruke a skrytou čepeľou na druhej sa vyhol Rioxovým mečom a rýchlym švihnutím skrytej čepele mu presekol jeden z remeňov držiacich náplecník. Náplecník teraz len voľne visel z Rioxovho pleca a Trewish švihol mečom smerom ku jeho krku. Rioxovi sa to podarilo odkloniť a meč jeho oponenta tak len zanechal ryhu na jednom z jeho vlastných mečov. Riox naštvane zavrčal a rozohnal sa mečmi, avšak Trewish sa im uhol a rozsekol mu plášť. Rioxov oponent, vyzbrojený dlhším mečom než on sám, sa zahnal na jeho krk a nebyť toho že sa Rioxovi podarilo uhnúť, rana červeným mečom by pre neho bola smrteľná. Naštvaný Riox sa rozbehol na Trewisha, pripravený zasadiť zdanlivo nevykryteľnú ranu, na čo jeho súper reagoval púhym úskokom nabok a podložením meča pod nohy svojho súpera. Riox si meč všimol... ale prineskoro a tak sa v zúfalom pokuse vyhnúť sa čepeli ostrej ako britva potkol o vlastné čižmy. Rozpľaskol sa na zemi a hoci sa pokúšal zdvihnúť, po tom ako mu Trewish položil špičku meča medzi lopatky to vzdal. Chceli ho vypočuť a dozvedieť sa, čo je za jeho túžbou zabiť všetky draky.
Trewish stojaci pri Rioxovi do neho šťuchol okovanou špičkou čižmy a donútil ho otočiť sa, takže ležal na chrbte a Prim mu stiahol helmu. Sťažka dýchajúcemu Rioxovi nadvihol Trewish špičkou meča bradu a venoval mu pohľad svedčiaci o tom že je schopný na ten meč v momente pritlačiť. „Čakal som že budeš väčšou výzvou... ale na tom nezáleží, porazil by som ťa tak či tak. Hovor, Riox. Čo je to s tebou?“ "To... to ona..." vyslovil chvejúcim sa hlasom a nepatrným pohybom ruky ukázal na svoju helmu ležiacu obďaleč. "Kto?" zadivene odpovedal Trewish. "Aira." odpovedal Riox. Oči mu pomaly strácali jas a on na Trewisha uprel pohľad. "Ale však to je iba helma...?" "Trewe, je to tá helma z pevnosti." povedal mu Wake ktorý medzitým prišiel k nim aj s Nomangrom. "Riox, fakt si taký idi*t? To si sa napriek všetkému vydal do tých katakomb? Nedošlo ti že v tej helme nie je duša bojovníka, ale zradnej mrchy? Pretože presne to Aira bola." pozrel sa na Rioxa Wake. "Chcel som... moc..." hlesol Riox. "A stálo ti to za to? Stálo ti všetko toto za tie problémy čo si nám spôsobil?" Na Wakovi bolo vidno ako veľmi sa premáha aby Rioxa nezabil. Zvieral rukoväť meča a pozeral sa Rioxovi do očí - málokto zniesol Wakov naštvaný pohľad.
Po dôkladnom výsluchu sa Wake naposledy pozrel na Rioxa. "Dobre. Tentokrát ťa nechám ísť, avšak..." Wake pokynul Primovi, ktorý hodil helmu do hlbokej priepasti lemujúcej Červený chrám a Riox zalapal po dychu. "Ber to ako poslednú šancu. Ak si taký šibnutý aby si pre ňu liezol... nuž tak potom už pre teba nieto záchrany a pri našom budúcom stretnutí - pretože mám predtuchu že sa ešte stretneme - skončí môj meč v tvojom srdci. Zbohom, Riox." Wake sa otočil a odišiel ku zvyšku svojej družiny, čakajúcej na neho dole na úpätí schodov.
"Wake, pozri, našiel som ku tomu meču aj puzdro! Môžem si ho nechať?" zvolal Trewish, držiac v ruke červené puzdro do ktorého meč perfektne pasoval. "No, myslím že môžeš, Trewe," pokrčil pleciami Wake, "ja ti v tom nebránim."
Cesta späť Netherom im uplynula podstatne rýchlejšie a tak už za pár hodín jazdy mali portál na dosah. Potešení zistili že stále funguje a tak ním prešli späť do veže Strážcov. „Konečne sme preč z toho blbého Netheru... Čo bude teraz?“ opýtal sa Trewish Waka. „Teraz?“ pozrel na neho Wake. „Teraz musíme nájsť polohu tretieho commandblocku a uchrániť dračie vajce pred Rioxom... Možno to znie ako obtiažne úlohy, ale dúfam že sa nám to podarí.“ Naši dobrodruhovia sa pobrali von z veže a cvalom sa pobrali cez džungľu, tešiac sa na Monedulu ktorá bola oproti Netheru (a netherracku) omnoho príjemnejším miestom.
dúfali ste že bude ilustrácia?
prdľajs, moja inšpirácia si vzala dovolenku
Trinásta časť pokračovania Interovho príbehu! Hele vole toto je ale strašne krátke :emoji_smiley: Nemám toho moc čo povedať takže iba... hele, Trewe, ak toto čítaš, tak sa mi ozvi, potrebujem s tebou niečo doriešiť ohľadom príbehu.
Užite si príbeh!
a ty, butthurt anti-AT godmoder "Mrtvej" - na profile máš možno uvedených 116 rokov, ale aj moja malá sestra (6 rokov) je múdrejšia ako ty, a pokiaľ s kamarátmi súťažíte v zabíjaní ghastov, tak si totálny nolifer a nemáš sa mi čo srať do toho kam pôjdem na školu ani do ničoho iného. Kuš.
píšte koho by ste chceli ako tretí z popisov - ku nasledujúcej kapitole :emoji_smiley: môže to byť ktokoľvek z označených (aj Wake, avšak Inter ešte nie... ešte nie :emoji_smiley (a tiež nie Mercy, ten už bol) pre túto kapitolu tu máte Trewisha :emoji_smiley:
Trewish - Často nazývaný najlepším šermiarom CraftMánie, Trewish je skúsený bojovník. Počas detstva v Landeras sa priučil boju a námorníctvu. Pri organizácii lokálnej domoobrany prejavil značný talent a postupne si prepracúval cestu až na kapitána mestských stráží. Raz, keď Wake navštívil Landeras, mu Trewish zachránil život (náhodou, ale vyslúžil si tým jeho vďaku). Pre jeho zručnosti, inteligenciu a česť mu následne Wake ponúkol miesto v Admin Teame... a príbeh zďaleka nekončí.
Prepáčte za prípadné hrubky, chyby alebo preklepy, píšem to prevažne po nociach a na mobile :emoji_smiley: (verte či nie, ale v noci mám najviac inšpirácie)
Ak ste prečítali celú kapitolu, prečítali ste presne 973 slov zložených z približne 4782 písmen :emoji_slight_smile:
Vystupovali: (väčšina bola iba letmo zmienená alebo nebola zmienená vôbec, ale boli tam) (ak chcete aby som vás neoznačovala alebo označovala aj ked nie ste v príbehu, napíšte mi :emoji_smiley
@MrRiox
@Croccy44
@Princcraft
@Fialka♡
@WarcoldCZ
@Brancesko
@Trewish
@Radiko
@ShijaskaCZ
@MercyCZ
Waka označovať nebudem z dôvodov ktoré všetci dobre chápeme :emoji_smiley:
+ @Inter :>
Tak, to je na dnes všetko. Další diel výjde... pravdepodobne na na-nabudúcu sobotu (takže za dva týždne od dneška). Sé onr sverdjar sitja hvass,
Horzka, Dračí Jazdec a Majster Asasín
KAPITOLA XXXIV.
Červený chrám
Po niekoľkých hodinách cesty peklom dorazili do Červeného chrámu a už prvý pohľad naň prinútil Horzku ku vzdychu. "No mňa by iba zaujímalo čím som si to sakra zaslúžil." vzdychol Trewish pri pohľade na obrovské schodisko. Schodisko lemovali štíhle obelisky a horeli nad ním svetlá zjavne vyvolané príkazom. "Ako je možné že tie svetlá ešte nezhasli?" opýtal sa Waka prekvapený Crocy. "Ó, sila command blockov je na serveri prítomná stále... teda, nie celkom command blockov, skôr príkazov samotných. Tie nezmiznú nikdy."Červený chrám
Nakoniec Wake a ostatní vyliezli na plošinu s command blockom. Nepôsobil nijak zvláštne a hoci bolo vidno že na ňom tamojšie podnebie zanechalo stopy, Wake dúfal že silu na jeden príkaz ešte má. Vedľa command blocku bol do kameňa zabodnutý červený obojručný meč - zhodou okolností celkom podobný tomu Horzkinmu - ktorý upútal Trewishovu pozornosť. "Ustúpte, môže to buchnúť." varoval svojich spoločníkov Wake a položil pravú ruku na blok od ktorého závisela úspešnosť ich cesty. Zhlboka sa nadýchol a zadal bloku jediný príkaz:
/op MrWakeCZ
Blok blikal, iskril a žiaril a zrazu, keď všetko vyzeralo sľubne... command block zhasol. "Čo sa stalo?" zvolal Prim. "Neviem..." povedal zjavne zmätený Wake a zdvihol ruku z command blocku. "Pozri, Wake, ono to prasklo!" Trewish ukázal na prasklinu na vrchu bloku. Dotkol sa jej a tá sa predĺžila. "Trewe, nechaj to-" Wake sa zarazil v polovici vety a užasnuto sledoval ako sa command block rozpadal na prach. Vnútri neho bol skrytý zvláštny červený objekt. "To je dračie vajce!" zvolala Horzka. Trewish ho opatrne vzal do rúk a vložil do svojho batohu, keď v tom sa spoza ich chrbtov ozvalo: "To si vezmem." Bol to, ako inak, Riox."Kým to dračie vajce strážim ja, niekto ako ty sa ho ani nedotkne!" zreval na Rioxa Trewish a vytrhol zo zeme ten červený meč. Podal batoh Wakovi a rozbehol sa v ústrety Rioxovi. Väčšina skupiny predpokladala, že nemá proti nemu žiadnu šancu, avšak nevedeli, že Trewish má v rukáve tiež nejaké esá. Tým prvým bolo, že mykol ľavou rukou a uvoľnil skrytú čepeľ. S mečom v jednej ruke a skrytou čepeľou na druhej sa vyhol Rioxovým mečom a rýchlym švihnutím skrytej čepele mu presekol jeden z remeňov držiacich náplecník. Náplecník teraz len voľne visel z Rioxovho pleca a Trewish švihol mečom smerom ku jeho krku. Rioxovi sa to podarilo odkloniť a meč jeho oponenta tak len zanechal ryhu na jednom z jeho vlastných mečov. Riox naštvane zavrčal a rozohnal sa mečmi, avšak Trewish sa im uhol a rozsekol mu plášť. Rioxov oponent, vyzbrojený dlhším mečom než on sám, sa zahnal na jeho krk a nebyť toho že sa Rioxovi podarilo uhnúť, rana červeným mečom by pre neho bola smrteľná. Naštvaný Riox sa rozbehol na Trewisha, pripravený zasadiť zdanlivo nevykryteľnú ranu, na čo jeho súper reagoval púhym úskokom nabok a podložením meča pod nohy svojho súpera. Riox si meč všimol... ale prineskoro a tak sa v zúfalom pokuse vyhnúť sa čepeli ostrej ako britva potkol o vlastné čižmy. Rozpľaskol sa na zemi a hoci sa pokúšal zdvihnúť, po tom ako mu Trewish položil špičku meča medzi lopatky to vzdal. Chceli ho vypočuť a dozvedieť sa, čo je za jeho túžbou zabiť všetky draky.
Trewish stojaci pri Rioxovi do neho šťuchol okovanou špičkou čižmy a donútil ho otočiť sa, takže ležal na chrbte a Prim mu stiahol helmu. Sťažka dýchajúcemu Rioxovi nadvihol Trewish špičkou meča bradu a venoval mu pohľad svedčiaci o tom že je schopný na ten meč v momente pritlačiť. „Čakal som že budeš väčšou výzvou... ale na tom nezáleží, porazil by som ťa tak či tak. Hovor, Riox. Čo je to s tebou?“ "To... to ona..." vyslovil chvejúcim sa hlasom a nepatrným pohybom ruky ukázal na svoju helmu ležiacu obďaleč. "Kto?" zadivene odpovedal Trewish. "Aira." odpovedal Riox. Oči mu pomaly strácali jas a on na Trewisha uprel pohľad. "Ale však to je iba helma...?" "Trewe, je to tá helma z pevnosti." povedal mu Wake ktorý medzitým prišiel k nim aj s Nomangrom. "Riox, fakt si taký idi*t? To si sa napriek všetkému vydal do tých katakomb? Nedošlo ti že v tej helme nie je duša bojovníka, ale zradnej mrchy? Pretože presne to Aira bola." pozrel sa na Rioxa Wake. "Chcel som... moc..." hlesol Riox. "A stálo ti to za to? Stálo ti všetko toto za tie problémy čo si nám spôsobil?" Na Wakovi bolo vidno ako veľmi sa premáha aby Rioxa nezabil. Zvieral rukoväť meča a pozeral sa Rioxovi do očí - málokto zniesol Wakov naštvaný pohľad.
Po dôkladnom výsluchu sa Wake naposledy pozrel na Rioxa. "Dobre. Tentokrát ťa nechám ísť, avšak..." Wake pokynul Primovi, ktorý hodil helmu do hlbokej priepasti lemujúcej Červený chrám a Riox zalapal po dychu. "Ber to ako poslednú šancu. Ak si taký šibnutý aby si pre ňu liezol... nuž tak potom už pre teba nieto záchrany a pri našom budúcom stretnutí - pretože mám predtuchu že sa ešte stretneme - skončí môj meč v tvojom srdci. Zbohom, Riox." Wake sa otočil a odišiel ku zvyšku svojej družiny, čakajúcej na neho dole na úpätí schodov.
"Wake, pozri, našiel som ku tomu meču aj puzdro! Môžem si ho nechať?" zvolal Trewish, držiac v ruke červené puzdro do ktorého meč perfektne pasoval. "No, myslím že môžeš, Trewe," pokrčil pleciami Wake, "ja ti v tom nebránim."
Cesta späť Netherom im uplynula podstatne rýchlejšie a tak už za pár hodín jazdy mali portál na dosah. Potešení zistili že stále funguje a tak ním prešli späť do veže Strážcov. „Konečne sme preč z toho blbého Netheru... Čo bude teraz?“ opýtal sa Trewish Waka. „Teraz?“ pozrel na neho Wake. „Teraz musíme nájsť polohu tretieho commandblocku a uchrániť dračie vajce pred Rioxom... Možno to znie ako obtiažne úlohy, ale dúfam že sa nám to podarí.“ Naši dobrodruhovia sa pobrali von z veže a cvalom sa pobrali cez džungľu, tešiac sa na Monedulu ktorá bola oproti Netheru (a netherracku) omnoho príjemnejším miestom.
dúfali ste že bude ilustrácia?
prdľajs, moja inšpirácia si vzala dovolenku
Trinásta časť pokračovania Interovho príbehu! Hele vole toto je ale strašne krátke :emoji_smiley: Nemám toho moc čo povedať takže iba... hele, Trewe, ak toto čítaš, tak sa mi ozvi, potrebujem s tebou niečo doriešiť ohľadom príbehu.
Užite si príbeh!
a ty, butthurt anti-AT godmoder "Mrtvej" - na profile máš možno uvedených 116 rokov, ale aj moja malá sestra (6 rokov) je múdrejšia ako ty, a pokiaľ s kamarátmi súťažíte v zabíjaní ghastov, tak si totálny nolifer a nemáš sa mi čo srať do toho kam pôjdem na školu ani do ničoho iného. Kuš.
píšte koho by ste chceli ako tretí z popisov - ku nasledujúcej kapitole :emoji_smiley: môže to byť ktokoľvek z označených (aj Wake, avšak Inter ešte nie... ešte nie :emoji_smiley (a tiež nie Mercy, ten už bol) pre túto kapitolu tu máte Trewisha :emoji_smiley:
Trewish - Často nazývaný najlepším šermiarom CraftMánie, Trewish je skúsený bojovník. Počas detstva v Landeras sa priučil boju a námorníctvu. Pri organizácii lokálnej domoobrany prejavil značný talent a postupne si prepracúval cestu až na kapitána mestských stráží. Raz, keď Wake navštívil Landeras, mu Trewish zachránil život (náhodou, ale vyslúžil si tým jeho vďaku). Pre jeho zručnosti, inteligenciu a česť mu následne Wake ponúkol miesto v Admin Teame... a príbeh zďaleka nekončí.
povaha: čestný, inteligentný, loajálny, odvážny, má zmysel pre povinnosť, srdcom dobrodruh, nikdy neprejavuje zľutovanie
zručnosti: majster v šerme, presný strelec, dobrý v jazdení na koni, zručný lovec, rybár a kormidelník lode
zbrane: červený obojručný meč, dvojo sekier, kuša - opakovačka, malý falchion, skrytá čepeľ a dýka v čižme
zaujímavosť: má rád čokoľvek od faelnirvu cez medovinu až po slivovicu (a je ťažké ho opiť)
obdivuje draky a veľmi by chcel byť dračím Jazdcom
citát: "Kým to dračie vajce strážim ja, niekto ako ty sa ho ani nedotkne!" ~Trewish, brániac dračie vajce pred Rioxom
spôsob prepravy: ryšavá jazdecká kobyla Klepna
Prepáčte za prípadné hrubky, chyby alebo preklepy, píšem to prevažne po nociach a na mobile :emoji_smiley: (verte či nie, ale v noci mám najviac inšpirácie)
Ak ste prečítali celú kapitolu, prečítali ste presne 973 slov zložených z približne 4782 písmen :emoji_slight_smile:
Vystupovali: (väčšina bola iba letmo zmienená alebo nebola zmienená vôbec, ale boli tam) (ak chcete aby som vás neoznačovala alebo označovala aj ked nie ste v príbehu, napíšte mi :emoji_smiley
@MrRiox
@Croccy44
@Princcraft
@Fialka♡
@WarcoldCZ
@Brancesko
@Trewish
@Radiko
@ShijaskaCZ
@MercyCZ
Waka označovať nebudem z dôvodov ktoré všetci dobre chápeme :emoji_smiley:
+ @Inter :>
Tak, to je na dnes všetko. Další diel výjde... pravdepodobne na na-nabudúcu sobotu (takže za dva týždne od dneška). Sé onr sverdjar sitja hvass,
Horzka, Dračí Jazdec a Majster Asasín