• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

PandaGrilCZ1

Velmi známý člen
Ahoj, možná tento příspěvek je zbytečný, ale byla bych ráda kdybych se rozlučila s těmi které nemohu vidět na Craftmanii, ale na foru. Už v roce 2016 jsem se na to vykašlala, ale po dlouhé pauze jsem byla zpět. No, nyní je to konec který by byl do roku 2021. Chci se s vámi rozloučit zítra na Creativu v 15:00-16:00. Možná se vrátím, ale i ne. Chci poděkovat všem adminům a to myslím těm kteří mi zanechali krásné vzpomínky. Rsty,Bobman,Shanny,Dykol,Pyotr,Standa,Kapr,Dimonah nebo i Repl. Ale také i hráčům a to jsou: Omgmen,baeoo,Olly,Nastya,Lexie, zNotKris_x a další 1000 hráčů :). Děkuju fakt moc craftmanii, A-Teamu, hráčům a MrWakovi. Děkuju fakt moc za krásné časy na Craftmanii v roce 2015-2016, neříkám že to dnes už není ono, ale ta komunita hodně klesla. Pamatuju že tu bylo plno a nyní tu je pod stovku hráčů. Nikdo však za to nemůže... Fakt děkuju! 2015-2020 Craftmania

PANDA <3

RstY_CZ

Velmi známý člen
<3 jsem tu chvilku, nejsem ze staré komunity ale rád jsem poznal lidi jako jsi ty <3 doufám, že za půl roku se přijdeš třeba podívat a náhodou tam budu :)