• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Líbí se vám návrh?

• Ano! Je to dobrý nápad.

Votes: 4 57.1%
  • Ne, parkour by nepřilákal moc lidí.

Votes: 1 14.3%
  • Určitě! Chci tento Parkour server na Craftmanii co nejdřív.

Votes: 2 28.6%

• Total voters
    7
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

lxad

Aktivní člen
Parkour
Ahoj všem kteří čtou toto téma. Jelikož jsem se nudil tak mě napadl jeden trochu větší návrh který by se v této nebo jiné podobě mohl zrealizovat! Jak už je z názvu viděl je to Parkour!
Někteří lidi parkour přímo milujou a někteří ho nenávidí ... ale i tak si myslím že by aspoň ze začátku měl tento nový server úspěch. Sám jsem začal se stavbou prvního parkouru a to je
Barevný Parkour
Jak už bývá tak by hráči na každém parkouru měly např. kompas kterým by mohly zneviditelnit hráče aby jim tam nepřekážely ve výhledu. Jako další pomocnou věcičkou by byl by bylo červený barvivo .. na které kdyby se kliklo by hráče portnulo zpátky na Parkour Spawn. Tak to by jsme měly ty pomocné věcičky ... Jak je spawn např. u BedWars tak by se mohl podobný udělat i u Parkour Spawnu .. Určitě bych parkoury rozdělil na Lehké (easy) středně těžké (medium) a těžké (hard). A pak by tu byla sekce Special v této sekci by bylo třeba různé parkour challenge jako např. Imposible parkour nebo No checkpoint parkour a nebo také Christmas parkour atd. Jelikož jsem již začal se stavbou Barevného parkouru zde přikládám fotky aby se mohl každý podívat!
2017-01-05 (1).png
2017-01-05 (2).png
2017-01-05 (5).png
2017-01-05 (6).png
2017-01-05 (8).png
2017-01-05.png
2017-01-05 (3).png
2017-01-05 (4).png
Tak a jako závěr chci říct že tento celý Parkour server by nemusel být vůbec špatný .. nemusel by to být jenom Parkour mohly by tady být i bludiště apod. Snad se nad nápadem zamyslíte a určitě nezapomeňte hlasovat pokud se vám návrh líbí určitě hlasujte pro Ano!
Zatím AHOJ!

P.S - Vím že toto by mělo být v sekci Návrhy a Nápady ale chci slyšet i názory na můj vlastnoručně udělaný parkour. :)

Přílohy

SamerLP

Člen
Osobne sa mi tento nápad nepáči. Dôvod je už len taký, že z tých fotiek čo si sem pridal, sami ten parkúr vôbec nepáči, je to úplne odfláknuté, už len tým, že veľa práce je robené WorldEditom, čím si si uľahšil prácu, a takýto druh parkúru som už osobne videl, a taktiež aj ten priestor je dosť stiesnený. S rozdeleným parkúrov na easy, medium a hard tiež by som nesúhlasil, pretože je to celkom okopírované, táto vec už existuje a vôbec nie je originálna, chcelo by to všetko vymyslieť keď už tak lepšie, originálnejšie, a mať keď už tak prepracované tie parkúry nie nejaké odláknuté spravné za 10 minút.

lxad

Aktivní člen
Osobne sa mi tento nápad nepáči. Dôvod je už len taký, že z tých fotiek čo si sem pridal, sami ten parkúr vôbec nepáči, je to úplne odfláknuté, už len tým, že veľa práce je robené WorldEditom, čím si si uľahšil prácu, a takýto druh parkúru som už osobne videl, a taktiež aj ten priestor je dosť stiesnený. S rozdeleným parkúrov na easy, medium a hard tiež by som nesúhlasil, pretože je to celkom okopírované, táto vec už existuje a vôbec nie je originálna, chcelo by to všetko vymyslieť keď už tak lepšie, originálnejšie, a mať keď už tak prepracované tie parkúry nie nejaké odláknuté spravné za 10 minút.
Tak abych se vyjádřil k tomu WorldEditu .. Já jsem WorldEdit nepoužíval, ani nevím jak se s ním pracuje a tento parkour jsem ještě nikde neviděl tak jsem ho zkusil postavit. Prostor je stísnění tak v tom máš pravdu ale vem si že by tam byl jenom jeden hráč protože by ostatní neviděl a toto byl jen čistý náčrt ... :) Pokusím se tento parkour vylepšit klidně i předělát aby všem odpovídal ... Jinak s tím rozdělením easy medium hard to mě jenom napadlo protože já hraju jenom na českých server a tam jsem to jinde neviděl ... Pokud to tedy je někde na zahraničních serverech můžeme parkour rozdělit různě ... Třeba na sekci Parkour v různých přírodách minecraftu apod.

Jsem rád za vyjádření tvého názoru

lxad

Aktivní člen
Jelikož nemám v poslední době moc času trávení na Minecraftu bude trvat mnohem déle udělat Parkour v.2 ... Už jsem to mnohem lepé promyslel a snad jsem vymyslel i věci které si myslím neexistují ani na zahraničních serverech. Toto téma můžete zamknout ... cca po několika týdnech udělám nové téma Parkour v.2 s kterým udělám i Parkour LOBBY

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.