• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Ahojteee ! :D
Ako už niektorý vedia, na Creative sa včera konal BuildBattle,
ktorý vymyslel @CheapTV :D V skutku to bolo dlhé, nebol som tam od začiatku, ale v porote som bol najdlhšie :p
Ako sa to hralo ?
Cheap vytvoril 4 strannú vysokú stenu, ktorá z vrchu pripomínala štvorec... :D
Rozdelil ju na 4 části, aby na jedno kolo mohli hrať 4 hráči :cool:
Potom sa postavili k vchodu do Build arény, a cheap to rozbil a hráči tam vleteli jak divé husi(!) tak to musel nejak rozdeliť do každej jedného. Potom keď bol v každej jeden, povedal aká je téma, a povedal kto je porota(cow) Jasne že som to bol väčšinou aj ja :)D) Bol tam aj Bob , ToumanCZ, Excelim , no a pár hráčov ktorých mená nepoznám... :D Mimochodom, Témy boli: torta, drevený dom, igloo, vianočný stromek, púšť, a shrek :D :D PS:Ten stromek a púšť som vymyslel ja, shreka bob a ostatné cheap .. :DNemusel som napísať všetky lebo som sa nepripojil od začiatku BB :/
Aký bol štart ? :D
No tak štart bol určiťe najlepší, hráči mali na stavanie 10 minút niekedy aj viac...
Aký bol koniec ?
No koniec nebol zlý, pretože potom začlo nové kolo :D Neviem kolko bolo kôl ja som prišiel, a potom bolo ešte 6 kôl :D

A prečo to bol PartyHard ? :D
Hmm... Na koniec náš skvelý admin Bob vymyslel tému Shrek a v tom začal ten "partyhard" :D Boli iba dvaja hráči proti sebe, viac ich ísť nechcelo ( veď kto by sa odvážil postaviť shreka) ? :D Potom tam prišiel ToumanCZ a Excelim... :D Stavbári s azačali blázniť stavať tam oslíky star wars edice :D :D :D
Dávali tým shrekom do úst cigáro a písali tam smoke weed every day a ešte horšie... :D :D

PS:shrekov stavali trištvrťe hodinu :D

No a aby ste sa aj sami zasmiali pridávam nakoniec aj screeny:
:D

Přílohy

BreT

Aktivní člen
:D večer sme tiež mali build battle s toumanom a tem postavil také kedy budete online ? :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.