• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Heman_pvp

Aktivní člen
Takže jdu nahlásit PetaKcz - okradení o 6T ... tady jsou důkazy (bylo slíbeno že v pátek budou money u mě )

omluvte mě za to že to neni nijak zakroužkované ...
ale vždy je to /msg PetaKcz

je mi jedno jestli dostane ban nebo ne ale 1T mi už dal ale ted ten zbytek nemá takže ...
chci aby mi od něj nebo nějak připlulo na acc. 6T

děkuji za pomoc :) budu rád když se vše rozumně vyřeší
Heman_pvp.

Přílohy

_yyMonster

Aktivní člen
1.důkazy nic moc lepší by bylo video ;)
2.mě taky okradl bohužel nemám důkazy ale zas tak mi to nevadí jen tak btw psal kdo posle 200B dostane 1T furt to spamoval tak jsem to zkusil mu to poslat a on řekl že mu to poslal někdo s P1 rankem A bez peněz a pak to psal znovu že je druhé kolo a vymlouval se zase na toho týpka s P1 rankem A byl bych rád kdyby byl potrestán i když nemám důkazy ;)
@MrWakeCZ

JacobSK_

Džejkob
Eventer
1.důkazy nic moc lepší by bylo video ;)
2.mě taky okradl bohužel nemám důkazy ale zas tak mi to nevadí jen tak btw psal kdo posle 200B dostane 1T furt to spamoval tak jsem to zkusil mu to poslat a on řekl že mu to poslal někdo s P1 rankem A bez peněz a pak to psal znovu že je druhé kolo a vymlouval se zase na toho týpka s P1 rankem A byl bych rád kdyby byl potrestán i když nemám důkazy ;)
@MrWakeCZ
Ak nemáš dôkazy... nič nebude ;)
A prečo označuješ majiteľa, ak by to správne mal spraviť admin?
@MrZaky @Fikiplay @MARIMR008

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.