• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Stepin666

Aktivní člen
Ahoj jeste nez zacneme chci upozornit ze v celem textu se neobevi hacky carky protoze jsem zvykli na anglickou klavesnici :) jdeme na to.Ahoj muj nick je Stepin666 mozna si rikate kdo to je :D jsem clenem craft manie skoro rok a pul ! Nikdy jsem nepatril do A-teamu ani do nake te skupiny znamich ale me to nevadi napisu to i tak.Tenhle server je uzasne misto kde se da stravit cas ! Ma neskutecne moc moznosti a dokaze cloveka rozveselit ale i zesmutnit je to takovi multifunkcni stroj na kafe moment co s tim kafe ma spolecneho ! Vubec nic tak jdeme dal :D Pamatuji si server jak vypadal driv lobby s vodnimi portali parkur v Survivalu a tak dale server me bvil protoze tam byl vyborny survival ktery byl neskutecne super a bavil me ze vseho nejvic . Server se pisnil tim nejvetsim A-teamem ktery jsem kdy videl a taky nejlepsim a-teamem a komunitou kterou v cele veli MrWake :) Par lidi kteri jsou super:

MrWake: Jsem rad ze jsi tenhle server zalozil pro me jsi legenda ktera pro me nikdy nezanikne . kdyby o tobe sepsali knihu mela by 3 dily protoze tvich uspechu je tak moc ze je to neuveritelne .

Kopiis: U tebe vidim moc kreativniho cloveka ktery odvedl vybornou praci s webem a jeste odvadi :)

MrZaky: pro me jsi nejlepsi Helper ktery kdy na craftmanii byl. Jsi moc fajn :).

Flafy :) : Pro me nej admin :) Jsi prisny spravedlivi a uzasny :D .

DudisMaster: Sice jenom hrac ale z tebe se stane Helper nebo admin protoze mas spoustu pratel a diky ze jsi mim kamaradem tady i ve skutecnosti :)

A samozrejme sem rad i za zbytek A-Teamu atd...

Taky se omlouvam za chyby jsem ospali a muj 6 let stara klavesnice dela svoje :)

Flafy_

Hladový Builder
Zdravím,
také bych ti chtěl poděkovat. :) Je hezké, že to tu někdo píše, protože pak vím, že to co dělám není zbytečné. :D
<3

Nostalgia..:) Ja tu už som neviem ako dlho..:D Ale u CraftManie strávim tak minimálne 1,5 hodiny denne :3 Aj keď som chcel odísť..neodišiel som :D Kvôli Čípovím superbikovinám :D (nemyslím to v zlom) :D Ten si hocikedy vtrhne ku mne domov a robí tam partyhard :D Tiež som neodišiel kvôli Flafíkovím eventíkom a super adminovaniu. A bez nášho MajstraWaka by som tu negemblil :D A samozrejme kôli zvyšku A-Teamu a kvôli niektorím hráčom :) To tu už nebudem rozpisovať :D
Ďakujem za krásne dni
Strávené na najlepšom serveru
Minimálne v CZ/SK/PL !!!! :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.