Fialka♡
Velmi známý člen
Craftmania,skutočný príbeh.
Jedno dievča,ktore sa volalo Vanessa, jedného dňa hovorilo:
Konečne sobota! Ideme pohľadat super server. Jaj keďže hľadám dlho tak vyskúšam už ten jeden server ktorý som videla na začiatku.
Joj do kelu zabudla som IP!! Alebo čakať však vyskúšame tú craftmania.cz !
Vaness to skusila a hneď sa registrovala!
Hneď ako sa registrovala hľadala kam má skočiť no keď si všimla chat skočila do toho portálu. A v ruke držala kompas. Klikla naň a hovorí: Ups asi som niečo pokazila. Do kelu nieee. Potom si všimla: Ahaa tak prvé vyskúšame tú ANNI1,2,3. Skončila anni1 išla na anni2, skončila anni2 šla na anni3. Potom si hovorí: Vyskúšame ten survival.. Určite to bude zasa nejaká šmejdina ako na iných.. No keď prišla bola celá HAPPY! Hneď išla hľadať super miesto a staviala dom. Spravila si resku a vraví: ok zajtra to dokončím... A tak šla na creative. Lenže tam bol spam lagy a všetko možné.. Povedala si že pôjde na KitPVP.. Samí cheatery..
Pamätám sa ako som sa tam registrovala v roku 2013,za Phinchen12 potom som pol roka plakala za mamou prečo musela odísť..
Rok: 2014-September.
/register auto auto
Heslo na Fialku (si myslíš že funkčné? )
Vanessa si vravela: Toľko zmien!
Od vtedy je CM moj najobľúbenejším serverom.. Výnimočný AT kde nikde nestretnete,minihry ktoré len tak nepridate..
Môj 1.Friends bol :
Myslím že Tycho_Max Myslím že tu Už nehrá no naj BFF je @micik10 .
Je to jediná kamarátka naj kamoska.
-Dôvera
-Priateľstvo
-Láska (najlepšie puto)
-Neklame
-Nezradim ju nikdy.
Mate tu výnimočný AT a to si vážim..
Jedno dievča,ktore sa volalo Vanessa, jedného dňa hovorilo:
Konečne sobota! Ideme pohľadat super server. Jaj keďže hľadám dlho tak vyskúšam už ten jeden server ktorý som videla na začiatku.
Joj do kelu zabudla som IP!! Alebo čakať však vyskúšame tú craftmania.cz !
Vaness to skusila a hneď sa registrovala!
Hneď ako sa registrovala hľadala kam má skočiť no keď si všimla chat skočila do toho portálu. A v ruke držala kompas. Klikla naň a hovorí: Ups asi som niečo pokazila. Do kelu nieee. Potom si všimla: Ahaa tak prvé vyskúšame tú ANNI1,2,3. Skončila anni1 išla na anni2, skončila anni2 šla na anni3. Potom si hovorí: Vyskúšame ten survival.. Určite to bude zasa nejaká šmejdina ako na iných.. No keď prišla bola celá HAPPY! Hneď išla hľadať super miesto a staviala dom. Spravila si resku a vraví: ok zajtra to dokončím... A tak šla na creative. Lenže tam bol spam lagy a všetko možné.. Povedala si že pôjde na KitPVP.. Samí cheatery..
Pamätám sa ako som sa tam registrovala v roku 2013,za Phinchen12 potom som pol roka plakala za mamou prečo musela odísť..
Rok: 2014-September.
/register auto auto
Heslo na Fialku (si myslíš že funkčné? )
Vanessa si vravela: Toľko zmien!
Od vtedy je CM moj najobľúbenejším serverom.. Výnimočný AT kde nikde nestretnete,minihry ktoré len tak nepridate..
Môj 1.Friends bol :
Myslím že Tycho_Max Myslím že tu Už nehrá no naj BFF je @micik10 .
Je to jediná kamarátka naj kamoska.
-Dôvera
-Priateľstvo
-Láska (najlepšie puto)
-Neklame
-Nezradim ju nikdy.
Mate tu výnimočný AT a to si vážim..