• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Cheap_

(・∀・ )
Ahoj hráči,

vím, že jsem svou tvorbu bannerů, tapet a profilovek ukončil ( ,,No tak co tady prudíš?!" ), ale řekl jsem si, že když končí prázdniny (nailbiting), mohli bychom je zakončit nějak jinak, než aby se grafická tvorba válela v počítači. (wtf)

!Ale pozor! Tato akce je omezená na kusy. Celkem je k dispozici cca 77 podpisů (3 již byly dříve použity), ale jakmile si někdo nějaký vybere, již si ho nemůže vybrat někdo jiný, takže jde o to, rychle se rozmýšlet, neotálet a být co nejrychlejší. Každý si smí samozřejmě vybrat pouze 1 text. (bear)

Vaše objednávka bude vytvořena, jen musíte mít trpělivost, to je vše, o co vás žádám.

Nyní nebude potřeba vyplňovat několik bodů, jediné, co od vás chci, je následující:

1. NÁZEV STYLU (v mém případě BUBBLE)
2. TEXT, který bude vytištěn na vybraném stylu - Pokud si vyberete styl, který má v nabídce stejný název, jako nějaký další, hoďte mi k objednávce screenshot jen toho, který chcete, popř. připište barvu.

Zde je nabídka:

Naposledny upraveno:

Nedzdo

Už úplně jarní víla
1. NINJA
2. Nedzdík

(Pokud by ti to í dělalo problém, napiš tam jen Nedzdo. Díky :D.)

Předem děkuji za vyřízení :).

Kopsik

Velmi známý člen
1.Shark
2.Copíík
Jeeej akoto ze to zase robis :DD ?

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.