• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Respectcz

Nový člen
Hráč jménem LilAlexik3zz udělal podvod
Dával v chatu aukci o hlavu Wake za 50 tisíc
Já dal 51 tisíc a nikdo víc nedal, odpocital 3 vteřiny 3,2,1 a já pak napsal prodano, ale hráč řekl že ji neproda,
Pak ještě psal že ji nemá.. pak hračka jménem Elca napsala že dá 100 tisíc a on ji to prodal, jsem na mobilu a mám screeny, peníze jsem poslal ale vrátil mi je zpět.. Tak nevím co dělat, řekl bych že to je klamava reklama.. Nebo něco podobného.. Mám screenshoty

Přílohy

Respectcz

Nový člen
Hráč jménem LilAlexik3zz udělal podvod
Dával v chatu aukci o hlavu Wake za 50 tisíc
Já dal 51 tisíc a nikdo víc nedal, odpocital 3 vteřiny 3,2,1 a já pak napsal prodano, ale hráč řekl že ji neproda,
Pak ještě psal že ji nemá.. pak hračka jménem Elca napsala že dá 100 tisíc a on ji to prodal, jsem na mobilu a mám screeny, peníze jsem poslal ale vrátil mi je zpět.. Tak nevím co dělat, řekl bych že to je klamava reklama.. Nebo něco podobného.. Mám screenshoty
Screnshotu mam I víc

Přílohy

standiczech

Čokoládka
S tímhle se asi nedá nic dělat, ještě když ti to poslal zpátky.. prostě skrblík, nebo nerozhodnej člověk, s tím nikdo nic neudělá a nic proti pravidlům se tady neudálo.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.