• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Co si myslíte o tomto nenápadném typu krádeže vy?

• Hele, mě je to nějak jedno

Votes: 1 25.0%
  • Vůbec se mi to nelíbí

Votes: 0 0.0%
  • A to se jako ani nemůžou zeptat zda si to můžou vzít? Asi se bojí že jim to prostě nedáme.

Votes: 0 0.0%
  • Krádeže? To se mi stává často. To nesnáším.

Votes: 1 25.0%
  • Krádeže? To se mi moc nestává ale dokáže to naštvat.

Votes: 2 50.0%

• Total voters
    4
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Silverfish003

Aktivní člen
Takže ahojte.

Už vás někdy okradli?! Mě několikrát za sebou. Znáte to: Potřebujete s něčím pomoct, někdo se vám ozve, vy mu dáte coop a mezitím když si myslí že se nedíváte tak vám to jednoduše ukradne. A když už zjistíte kdo to byl, tak dělá jako že o tom nic neví. Ačkoliv proti němu máte dostatek důkazů že to byl on/ona stejně to popře. Toto byl takový slabý úvod proti tomuto. Za tento měsíc listopad 2017 mě dva hráči oloupili o itemy v hodnotě 1,5M.
Škoda že nemám důkazy typu video protože by si to pěkně vyžral. Z donatů mi zmizel "Dáreček od Honyaka" v hodnotě cca 30K, Dále mi zmizel HK ten starý nefunkční v hodnotě cca 80K a dále tentokrát asi 128 kusů nether quartz ore tentokrát ručně vytěžených - v /shop 1.280.000$. A teď proč toto není zabezpečený?
Příkaz typu /setowner by neuškodil. A když už někdo takhle někdo někoho šikovně okrade, tak jak máme pořídit videozáznam když máme třeba mobil na druhé straně domu nebo screen když vůbec nic o tom nevíme? Hráč gungalbuild mi šikovně ukradl ty dva donaty a prý že mi postaví mobtrapku a přitom byla úplně celá postavená špatně (viz. screeny z jeho díla). A jeden hráč no na jehož jméno si teď nemůžu vzpomenout mě připravil o těch 1,3M ale vím že to bylo rozhodně něco s "xxxboyxxx". A teďka takový dotaz: Co si myslíte o tomto nenápadném typu krádeže vy?

To je nějak tak všechno co jsem chtěl říct. Tak se mějte hezky a čau.
Ty fotografie mi jsou sice na houby, ale přesto jsem dostal ten pocit je sem dát. A ta MobTrapka - to není MobTrapka. To je xp farma. gungalbuild mi řekl že na to potřebuju spawnery. Mezi MobTrapkou a XPfarmou je rozdíl: MobTrapka - Žádné spawnery X XPfarma - potřebuje spawnery. A totéž jak jste viděli, tak ta jeho "MobTrapka" nemá střechu! Takže co to jako má bejt?

Přílohy

Dykol

Odpadlík
Řeknu ti to asi takto. Komu dnes můžeš věřit? Pomalu nikomu a už vůbec ne někomu ze hry. Nemůžeš čekat, že člověk, který tě zná sotva minutu bude tak hodný a neokrade tě když se mu to nenaskytne (čest výjimkám). Je to fakt na tvou zodpovědnost koho kam pustíš. Takže asi tak.

_yyySepii

Antichr†st
Pokud tě okradl, s tím, že ti něco i zničil, tak se to dá jednoduše dohledat, tak aby mohl být dotyčný hráč potrestán. :emoji_smiley:

Silverfish003

Aktivní člen
Je nějak podezřelé že vstup do sladu jsem zabarikádoval bloky. a to jsem měl nastavené všechny zvuky na 100% a
celou dobu jsem byl nad skladem. Ty bych snad slyšel truhlu...

Silverfish003

Aktivní člen
Už vím kdo byla ta zlodějka quartzu. Přesný nick: "xXxPlayBoyXx". Děkuji hráči s nickem "HotTeenBoy" protože on mi to jméno připomněl. Takže až ho potkám na serveru SkyBlock, dostane odměnu.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.