• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Menclik12

Darth Sirus, učedník sithského lorda Miseryuse
Tady můžete kecat do aleluja o všem možném :D
Začnu třeba já. Vaše názory na kidy co hrajou PC hry?

Radiko

ExHelperis
Podla toho koľko majú let prestav si že kid sa naučí hrať počítač prv než vie chodiť :eek: ... ale nevadí mi to keď hrajú nejakú normálnu PC hru ako minecraft vedia čo robia hlavne bez haciek a nemávajú blbé reči.

M

MrProchyCZ

Návštěvník
Když je umí tak proč ne ale nesmí začít psát do CHATU :D

_Pr4sc0_

Velmi známý člen
Kidi? To sú proste kidi keď chcú hrať napr. Minecraft tak nech sa aspoň hovorím aspoň NEZAPÁJAJÚ do chatu!! :DLebo tím ich hatlaninám nerozumie nikto!! :DD

krtekCZ

Lopatka
Záleží na konkrétních lidech, ne všechny menší děti se podle mě na Minecraft chovají nějak špatně.

ToumanCZ

Capo di Tutti Capi
Kidi co hrají PC hry? Mně to je jedno, hry jsou od toho, aby děti pobavili. Jen bych je nepouštěl na internet... Já měl přístup na internet až když mi bylo 13. :)

M

MrProchyCZ

Návštěvník
Kidi co hrají PC hry? Mně to je jedno, hry jsou od toho, aby děti pobavili. Jen bych je nepouštěl na internet... Já měl přístup na internet až když mi bylo 13. :)
Já jsem měl přístup od 10 ;).

Menclik12

No, jak na to koukám, tak dnešní generace MC jsou 10 letí kidé, většinou tlustí, co posílaj do prdele i deváťáky a jsou na hrách závislí, většinou to jsou warez a maj cheaty.

M

MrProchyCZ

Návštěvník
No, jak na to koukám, tak dnešní generace MC jsou 10 letí kidé, většinou tlustí, co posílaj do prdele i deváťáky a jsou na hrách závislí, většinou to jsou warez a maj cheaty.
Takový lidi já nemusím ;)

Menclik12

No, to jsou ti nejhorší a bohužel, v Česku jich je nejvíc. Bez nich by nebyly takové obří servery, každej 2. hráč MC v ČR je kid...

Menclik12

no, jo, ale né už takovej :D kidy dělím do hromady kategorií, např Hranaté mozky, Gdokámoše, normál, atd. Tebe bych zařadil do normál.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.