• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Vadi vam, ze na steamu maji Češi euro a ne koruny?

• Je mi to jedno.

Votes: 5 38.5%
  • Ano, vadi.

Votes: 0 0.0%
  • Ne, nevadi.

Votes: 8 61.5%

• Total voters
    13

Alinek

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooOOOOOOOOOOOO
Me to uprime stve ale jenom trochu, jelikoz v obchodech, kde se prodavaji ty steam karty na to si dobit steam kredit, tak to tam je jako smenarna. Pridavaji si koruny a nejedou 100% podle kurzu. Ve statech, kde maji euro, proste daji presnych napr. 10€ na pokladnu a tam si vezmou 10€ na steam (tedy pokud to nekupujete nekde od sidicu na ulici). Takze proto jsem se rozhodl toto hlasovani zalozit. Zajima me nazor na toto. :) (Uvedomuji si, ze na internetovych prohlizecich jsou pridavky ktere to jenom opticky zmeni na koruny podle kurzu, ale toto zde nepocitam.)

Alinek

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooOOOOOOOOOOOO
Myslíš tohle? :D

Pokud máš Google Chrome (možná to existuje i pro něco jiného), tak je to jako rozšíření a převádí to ceny dle aktuálního kurzu, viz screen :D
Odkaz: https://chrome.google.com/webstore/detail/steam-czk/ldjhakffkpaghemgdnjiiiondigbgnba?hl=cs

Vím, že píšeš, že tohle tě nezajímá, ale tak proč to vadí? Nemůžeš jen na to takhle koukat v "aplikaci" steamu, ale jinak je to přece jedno.

View attachment 49715
Ahoj! Dekuji za prispevek.
To sice existuji, a pouzivam to i ja sam, ale nejaky pridavek do prohlizece nezlikviduje lidi, co chteji 160 korun za 5 euro. 🙃 (Momentalni kurz 5€ = 128 Kč) Pamatuj, ta mena se porad pocita v eurech i kdyz mas koruny jako pridavek, ale to je snad jasny 🙂

Krosta8

Prostě Keighto
Jo ty to myslíš jako tak, že ta cena, co tam uvidím, tak přímo tu zaplatím?
To jsem špatně pochopil. Já myslel, že chceš, aby tam byla vidět orientační cena v korunách.
Tohle Steam nikdy nezavede, zbytečně složité pro ně :D

Mimochodem, ta cena, kterou zaplatíš, určuje tvoje banka a ta si určí aktuální kurz. Zatím jsem vždy platil v rozdílu pár korun, nikoliv desítek korun.