• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jak to tedy je?

• Má tam být x4.

• Máš to špatně postavené.

• Ano, zpomalili spawn IG.

Results are only viewable after voting.
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MikeER

Aktivní člen
Zdravím,
Chtěl bych se zeptat, jeslti jste nějak "zpomalili" spawn irongolemů.
Ve farmě mám okolo 42 IGS a tyto spawnery vytvářejí tak max 10 golemů :D
Pro jistotu přikládám i screen farmy abyste věděli, že není špatně postavená.

Btw... Někdo mi říkal, že se IronGolemové mají prý "stagovat" a že nad něma má svítit "x4". Bohužel mě to tam nesvítí :D

Přílohy

_yyySepii

Antichr†st
Můžeš pro jistotu zkusit dát spawnery více od sebe, aby každý spawner měl inviduálně svojí plochu na ten spawn daného móba. Pak by se mělo do toho spawnování zapojít více spawnerů, jelikož každý by měl svůj prostor na spawning.
Jinak u mě ve farmách se žádný spawnrate nezmenšil, takže nevím, jestli je problém buď u tebe nebo serverů. :emoji_smiley:

MikeER

Aktivní člen
Můžeš pro jistotu zkusit dát spawnery více od sebe, aby každý spawner měl inviduálně svojí plochu na ten spawn daného móba. Pak by se mělo do toho spawnování zapojít více spawnerů, jelikož každý by měl svůj prostor na spawning.
Jinak u mě ve farmách se žádný spawnrate nezmenšil, takže nevím, jestli je problém buď u tebe nebo serverů. :emoji_smiley:
Ok, zkusím je tedy dát dále od sebe :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.