• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

kapr20

rybiška
Rozhodl jsem se že požádám o pomoc. Jelikož jsem totální trotl přes grafiku a umění a tak vás prosím o úpravu mého skinu. Co si představují...hlavu dartha nechat a tělo nějak upravit...no nejaké to tričko hodit :) Jinak nechavám to vás jak to uděláte ale má jediný háček :D Musí to být v tematice fotbalové a všechno kolem Baníku Ostrava a Gks Katowice :D Je mi jedno jestli uděláte jedno z toho nebo obojí a nebo to nějak propojite...Pokud se někdo nudí tak klidně může udělat náramek,tepláky :D čerpat můžete http://www.chacharwear.cz/ a nebo z googlu :) Jedno upozornění!! NECHCI ŽÁDNOU KOPÍRKU Z INTERNETU !!! Určite se budete ptát co za to bude...řeknu to tak :D Vítězný skin bude na mě a určitě dostáne poděkování na forum a hlavní odměna bude dobrý pocit že jste mi udělali rádost :p Každou snahu cením a předem dík těm co se budou snažit :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.