• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Zubek

Zubík :3
Zdravím všechny hráče, hračky a nějaké ty lidi z A-Teamu.

Hledám pár lidí na stavbu většího projektu na Creative, bude se jednat o řeckou vesnici která je nedávno Olympu a jmenuje se Panteleimonas v Pierra Greece. Je to opravdu nádherná a malebná vesnice, kde jsou opravdu nádherné domy, a hlavně jeden, ve kterém byl dokonce i Putin, a my jsem si tam dávali ledovou kávu ( najdete to pod názvem Agnanti panteleimonas) No a pak bylo by špatné to postavit, takže scháním pár zkušenějších lidí co by mi pomohli

Požadavky:
- Mezi hlavních pár bude asi patřit nějaká fotka vaší stavby, i když nebude pravdivá tak si vás stejně přezkouším :)
Dále také nějaký ten volný čas a patřičná příprava, začne se stavět chvíli před začátkem druhé poloviny prázdnin, aby jste se na chvíli zaměřili na ten styl staveb, je opravdu krásný, ale zato složitý
- Na věku až tak nezáleží, hlavní není věk, ale hlavní je to jak ten člověk staví a co dělá..
- Nuže, je také potřeba nějaká komunikace, nejlépe teamspeak pro hromadnou domluvu s voláním, a také Discord pro domluvu skrze chat

Pokud by jste měli zájem napište mi zde na web do soukromé zprávy + nějaké fotky ;)
Pokud by jste chtěli vidět mou stavbu, stačí si zadat do vyhledávání zde na webu cmka a dát "SkyGiant map - název si domyslíš"

Nuže, budu rád za jakékoliv ohlasy, děkuji
- Zubek

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.