• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Neviem Isť na CraftManiu

• Je to Bugnute

Votes: 0 0.0%
  • Už sa to nedá opraviť

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    0
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_yyySepii

Antichr†st
Ahoj, tento problém jsem, jakž takž také zaznamenal u spousty hráčů. Co jsem tak koukal na googlu, fóra & YouTube, mohl by tomu pomoct "znovu-reset" složky .minecraft. Stačí, aby jsi si zálohoval svojí nýnější složku .minecraft (v %appdata%) a nechal od launcheru vytvořit novou. Mělo by to fungovat. :emoji_thinking:

Msko999

Člen
Ahoj, tento problém jsem, jakž takž také zaznamenal u spousty hráčů. Co jsem tak koukal na googlu, fóra & YouTube, mohl by tomu pomoct "znovu-reset" složky .minecraft. Stačí, aby jsi si zalóhoval svojí nýnější složku .minecraft (v %appdata%) a nechal od launcheru vytvořit novou. Mělo by to fungovat. :emoji_thinking:
aaaaammmmm
Trošku zložite :emoji_joy::emoji_sob:
nevedel by si mi ešte dako pomocť ?

alebo n apisať to ešte raz po krokoch 1. appdata
2 NWm

Prosim lebo ja som to nepochopil

_yyySepii

Antichr†st
  1. Zajdi do %appdata%
  2. Najdi složku .minecraft, kterou si někam zálohuj. Záloha = uschování daného předmětu/souboru pro případné použití. Tudíž, prostě si tu složku někam schovej, ale neměj jí v %appdata%.
  3. Zapni launcher.
  4. Hraj..

Msko999

Člen
  1. Zajdi do %appdata%
  2. Najdi složku .minecraft, kterou si někam zálohuj. Záloha = uschování daného předmětu/souboru pro případné použití. Tudíž, prostě si tu složku někam schovej, ale neměj jí v %appdata%.
  3. Zapni launcher.
  4. Hraj..
Aspon niekto sa tu Vyzná
Možno by stačilo len v tich %appdatach%
Vymazať .Profiles

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.