• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Dnes ráno jsem se stal obětí nevybíravého pomlouvačného útoku hráčů AdamKoManSK a happyhardings4.
Jejich jednání je subsumovatelné pod příslušná ust. trestního zákoníku, konkrétně ust. § 184, odst. 2.
Stalo se tak veřejně v přítomnosti ostatních hráčů, kdy o mně sdělovali nepravdivé údaje, které jsou způsobilé vyvolat u ostatních hráčů zdání, že si nezasloužím vážnosti. Z judikatury vyplývá, že k narušení vážnosti nemusí vůbec dojít, postačí, že údaj je způsobilý takového účinku u ostatních hráčů vyvolat. Vyšší trestní sazba je dána tím, že útok byl spáchán veřejně přístupnou počítačovou sítí.
A proto žádám, aby s nimi bylo naloženo podle pravidla č. 5 ve spojení s pravidlem č. 13 a byli vykázání ze serveru.
Výpis z logu, včetně screenu přikládám.

[08:28:31] [Client thread/INFO]: [CHAT] §1§lL §8? §1§lNicNemam §8? §7AdamkoManSK §1» Nuker pan_kostka?!
[08:30:35] [Client thread/INFO]: [CHAT] §1§lL §8? §1§lNicNemam §8? §7AdamkoManSK §1» a majú ta natočeného pan_(nuk)kostka ;)
[08:30:46] [Client thread/INFO]: [CHAT] §6§lZ §8? §6§lNeprosSezeruTe §8? §7happyhardings4 §6» Já mám ho natočeneho

1.jpg

a ještě něco s Hitlerem
2.jpg

FilipVI

Moderátor webu
Dolož prosím neupravené screeny chatu. Bude to pro všechny lepší.
Kdyby jsem měl banovat všechny hráče, co někoho obvinili, nedělám nic jiného. Hráči se na to vykašlali a pokud říkají, že máš nuker a není to pravda, jsou to s dovolením deb*lové oni. To ale nemůžeme zjistit, pokud nedodáš screeny celé.

Filipe @Filip6_CZ , z tvého příspěvku nejsem, nezlob se na mě, moc moudrý.
Ja jsem nadevší pochybnost dokázal, že jsem byl nevybíravě pomluven, objasnil, že pomlouvat je podle právní řádu ČR nepřípustné a v krajním případě i trestné a žádám aby s pachateli pomluvy bylo naloženo podle pravidel. Ty jsou zde: https://craftmania.cz/tema/pravidla-serveru.4094/ - konkrétně pravidla č. 5, 13 a 19.

Stavíš mě do pozice, že já bych měl dokazovat, že jsem nuker neměl? Presumpce viny na našem uzemí platila někdy do středověku. Od té doby se právní zásady změnily a jsem si jistý, že platí i zde. Přesto v dobré vůli poskytuju celý log z rána, cenzuroval jsem jen session ID token. http://uloz.to/xCXU6bDP/latest-log K čemu ti bude a jak z něho zjistíš to, co je pro tebe bůhví proč podstatné, nevím. Vše podstatné a neoddiskutovatelné máš totiž už v prvním příspěvku.

Misery96

Dark Lord of the Sith
Zdravím, takže tento příspěvek je o tom, že o tobě napsali, že máš nukera
poté za slovo Hitler? Pokud vím tak v zákonu ČR se nezakazuje mluvit o Hitlerovi a pod, pouze je zakázána jejich propagace
+ je důležite si uvědomit, že hrajeme hru pro děti od 3let :), která je populární především u studentu 1. stupně ZŠ.

Je to o tom, že mě pomluvili a pomluvy jsou podle pravidla č. 5 zakázané. Viz 5. Není tolerován rasismus, urážky, pomluvy, komunismus a jiné hnutí.

Jak vám by se líbilo, kdyby o vás někdo veřejně psal, že např. przníte vlastní sestru? A autorita, kdybyste se proti tomu ohradili, po vás chtěla, abyste dokazovali, že to není pravda? Hm?

FilipVI

Moderátor webu
ty tu konkrétně mluvíš o pomluvě, což je nepravdivý údaj, který může oběť omezit před jinýma lidma.
Pokud sám vidíš, nedokážeme podle důkazů vydedukovat, jestli se o lež jednalo nebo ne. Představ si, my zde máme též nějaké pravidla. A jaký důkaz máme od tebe? Ořezaný screen, totálně vytržený z kontextu.

Flafy_

Hladový Builder
Zdravím,
Hráč muže být zabanován když doložíš celé screeny.. Jinak téma bude zamknuto.. A ty vaše s prominutím řečičky nechte ve své hlavě.. Děkuji za pochopení,
Flafy.

FilipVI

Moderátor webu
Log mohl být upraven. :O Prosím tě tedy, o poslání neupraveného screenu nebo budu nucen téma uzamknout.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.