• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Mali by ste záujem o príspevky noviniek v mojom meste?

• Ano

Votes: 3 33.3%
  • Je mi to jedno

Votes: 2 22.2%
  • Nie

Votes: 4 44.4%

• Total voters
    9
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Fezar

Člen
Zdravím,
Na survival serveri som začal stavať mesto. Pôvodne by malo slúžiť nielen mne, ale aj hráčom.

Plán je postaviť plne funkčnú oblasť
s budovami výhodnými aj pre hráčov. Klasickým príkladom je napríklad Kasíno kde by mohli hráči vyhrávať ceny alebo Laboratóriá v ktorých by si mohli prezrieť rôzne redstonove obvody a možnosti ako funkčne postaviť technické a automatické prístroje/zariadenia, možnosti ubytovania a pod. (nápadov je veľa)
Celé mesto staviam z vlastných nákladov ako hráč, a aj následné odmeny napr. v casine a pod. by boli financované z moich osobných nákladov.

Meno rezidencie alebo mesta zatial nezverejňujem, ak by sa prejavil o niečo také záujem tak by som to zverejnil v prvom príspevku noviniek.

Týmto by som sa chcel spýtať, či je na fóre možnosť vytvoriť v nejakej sekcii príspevok v ktorom by som mohol postovať novinky ohľadom mesta prípadne či by bolo možné to postovať v tomto príspevku na fóre a zároveň či by ste o takéto novinky mali záujem.

S pozdravom
Fezar

Fezar

Člen
Každopádne v stavbe mesta budem pokračovať, tu šlo skôr o to či by mal niekto záujem o také male updaty na fóre čo môže od mesta čakať a pod.

L4jF_ spomínal že už nejaké mesto existuje, avšak osobne som v ňom nebol a neviem či tam je nejaké funkčné kasíno alebo redstone návody, obchody a pod... keby mal aj napriek tomu niekto záujem tak budem rád, ak nie tak v poho... :)

Veľmi rád sa na to pozriem keď to bude hotové. A mám prosbu... mohol by si ma prosím priebežne informovať o stave ? Že ako napreduje práca. Som veľmi zvedavý na ten vísledok:emoji_relaxed:.

lyfe

anarchic
Každopádne v stavbe mesta budem pokračovať, tu šlo skôr o to či by mal niekto záujem o také male updaty na fóre čo môže od mesta čakať a pod.

L4jF_ spomínal že už nejaké mesto existuje, avšak osobne som v ňom nebol a neviem či tam je nejaké funkčné kasíno alebo redstone návody, obchody a pod... keby mal aj napriek tomu niekto záujem tak budem rád, ak nie tak v poho... :emoji_slight_smile:
Pokud to tam Jarin bude chtít, tak bude i mob trapka,enchant,kasíno a další volovinky.Každopádně už je domluvených několik hráčů že tam bude mít pobočku shopů, takže budeš moc nakoupit. :D

Carbon

TYVOE PSOJEDY
Pokud to tam Jarin bude chtít, tak bude i mob trapka,enchant,kasíno a další volovinky.Každopádně už je domluvených několik hráčů že tam bude mít pobočku shopů, takže budeš moc nakoupit. :emoji_smiley:
Ale redstone návody tam v plánu nejsou, jelikož to je naprosto zbytečný a stačí se podívat na internetu. :Đ Kasíno? Možná, ale zatím si nechám pro sebe co tam plánuju :Đ

Fezar

Člen
V pohode, ja mu žiadne mesto nekradnem :D a pochopím keď sa taktiež inšpiruje mojím mestom a postaví vlastné kasíno alebo pod. veci... ako som už spomínal, to mesto som nevidel takže to "moje" si robím podľa svojho :)

Nechcem nikoho kopírovať alebo pod. takže pokial nebudem mať to "svoje" hotové tak tam pravdepodobne ani nezavítam, no nie z dôvodu že by som ním pohrdal alebo čo, skôr aby som si nebral inšpiráciu z niekoho iného.

Verím že každý má na určitú vec iný pohľad a preto si myslím že každé mesto už či to moje alebo to spomínané môže ponúknuť hráčom niečo iné a ako som sa už vyjadril, nebude mi vadi´t ani fakt keď sa niečím z mojho mesta inšpiruje a dostavia kasíno a pod. veci ako si spomínal :) Budem iba rád že môžem byť aspoň malou inšpiráciou na to aby hráči objavovali niečo nové :) :)

Fezar

Člen
Ale redstone návody tam v plánu nejsou, jelikož to je naprosto zbytečný a stačí se podívat na internetu. :Đ Kasíno? Možná, ale zatím si nechám pro sebe co tam plánuju :Đ
Iba sa strućne vyjadrím k redstonu... je pravda že mnoho návodou je aj na nete a pod. no ako som sám zistil, mnohé na našom survival serveri nepracujú optimálne alebo správne. Preto ich prerábam tak aby boli funkčné aj u nás prípadne ich vylepšujem alebo k nim pridávam svoje návrhy :)
:) myslím si že aj takto by som mohol prispieť komunite ako keby mali hráči sami zisťovať čo a prco to na naších serveroch nefunguje...

P.S zároveň tam budú aj návody pre nováčikov ktorí chcú s resdtonom začínať, čo uznávam, je možné nájsť aj na nete.... :)

Carbon

TYVOE PSOJEDY
Iba sa strućne vyjadrím k redstonu... je pravda že mnoho návodou je aj na nete a pod. no ako som sám zistil, mnohé na našom survival serveri nepracujú optimálne alebo správne. Preto ich prerábam tak aby boli funkčné aj u nás prípadne ich vylepšujem alebo k nim pridávam svoje návrhy :emoji_slight_smile:
Tak to potom jo, to je dobrý nápad, mi to nedošlo, dík za vyjádření k tomu. :D

_ItsOlli_

(¿^•^¿) Olli (¿^•^¿)
Asi začnu hrát na survivalu :eek: Ale jsem línej to číst, stojí něco si tam udělat? Obchod apod...?

Fezar

Člen
Asi začnu hrát na survivalu :emoji_astonished: Ale jsem línej to číst, stojí něco si tam udělat? Obchod apod...?
Jasné, survival je o tom... nieje to čistá vanila pochopiteľne, ale s pár vymoženosťami máš vážne mnoho možností... kľudne tomu daj šancu, budeme radi ak nás bude na srvivali čoraz viac :emoji_slight_smile:

(Ak sa to týkalo konkrétne mesta, áno bude možné si tam spraviť aj obchod okrem iného, zverejnenie predbežných nápadov môžeš očakávať približne začiatkom tohto víkendu :emoji_slight_smile: )

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.